Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende”
Anmeldelse af Fuego

Fuego
nr. 106 af 3.003 Restauranter i København
Prisklasse: 100 kr. - 1.500 kr.
Køkkener: Argentinsk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder, Særlige lejligheder, Romantisk, Store grupper
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt 22. oktober 2021

Virkelig hyggeligt sted med smilende og serviceminded personale. Følte os meget velkomne. Jeg er ikke den store kødspiser men wow en lækker ribeye jeg fik med lækkert tilbehør.

Dato for besøg: oktober 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, JoanR1835
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (767)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

10-14 af 767 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2021 fra mobile enheder

Super søde tjenere. Høflige og hjælpsomme. Vi fik forret og hovedret, begge dele smagte fantastisk og kødet var helt perfekt.
Vi kommer tilbage :)

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, petermL5399DM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021

Vores steaks var virkeligt lækre: Mørt kvalitetskød, som var stegt perfekt efter vores individuelle ønsker.
Jeg arbejder med akustikregulering, så jeg er muligvis arbejdsskadet, men det undrer mig MEGET, at andre gæster ikke har klaget over en ganske forfærdelig dårlig akustik i lokalet.
Måske var vi ekstremt uheldige med tætstående borde, en temmelig højrøstet "nabo" og en placering mellem 2 betonpiller, men vi var ganske enkelt ikke i stand til at føre en almindelig samtale, hvilket desværre spolerede oplevelsen.
Restauranten skal have gjort noget ved dette, det nytter jo ikke noget, at man serverer kvalitetsmad, hvis gæsterne skal sidde at råbe til hinanden, og jeg vil bestemt ikke invitere fruen på romantic dinner her igen...
Betjeningen er flink og professionel, men når først I har fået maden, så er I helt overladt til jer selv, tjenerne kom end ikke og spurgte, om at var i orden.

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, frpe1960
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 30. december 2020

Sublim service på Fuego, hvor alt kan lade sig gøre (og endda mere til).
Er kommet her de seneste 10 år med familie, arbejdsrelationer mv. og er aldrig gået skuffet fra bordet. Tak til Fuego og Juan som får det umulige til at blive muligt. Kan kun give mine absolut bedste anbefalinger videre til kommende gæster.

Dato for besøg: december 2020
1  Tak, Louise S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2020 fra mobile enheder

Det er noget af den bedste bøf jeg har fået til dato og desserten var heller ikke at kimse ad.
Betjeningen fejler ingenting som flere skriver, men de kunne godt være mere opmærksom og blandt andet komme og skænke vin

Dato for besøg: september 2020
2  Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Fuego, kiggede også på

København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Fuego? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.