Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig mad i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse af Fuego

Fuego
Reservér bord
2
søn. 9/8
20:00
nr. 135 af 2.828 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 16 $ - 238 $
Køkkener: Argentinsk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Store grupper, Romantisk, Forretningsmøder, Særlige lejligheder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt for 5 uger siden

Vi var 3 personer som fik en meget lækker 4-retters menu. Det hele var uhyre veltillavet, og blev serveret på en indbydende måde.
Eneste lille minus var, at vinene var i den absolut dyre ende.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Kent P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (723)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 723 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2020

Kan varmt anbefales hvis man pønser på en romantisk aften med god mad og hyggelig stemning. Servicen var også outstanding!

Dato for besøg: juni 2020
Tak, kastri2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. marts 2020 fra mobile enheder

Fantastisk stemning, dejlig mad og god service! Får kun 4 fordi de havde glemt vores dessert. Fik deres parrillada og det smagte suverænt med den vin tjeneren anbefalede

Dato for besøg: marts 2020
Tak, chrisobergcph
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 fra mobile enheder

Dejlig mad og dejlig betjening den bedste restaurant indtil videre jeg har besøg i Danmark. I love the food.

Dato for besøg: februar 2020
Tak, PloysmileDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020

Vi fik 3 forskellige af Fuegos bøffer, alle var helt i top. Betjeningen var og helt i top. Hvis der var noget der skulle være bedre, så kunne der være lidt mere tilbehør, eller gøres bedre opmærksom på, at mere tilbehør kan tilkøbes.

Dato for besøg: februar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, LarsK812
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Fuego, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Fuego? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering