Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig vin og gode drinks”

Hard Rock Cafe København
Book med
Hard Rock Cafe København er ikke tilgængelig på det anmodede tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 175 af 2.528 Restauranter i København
Prisklasse: 5 $ - 41 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 30. maj 2017

Vi var på hard Rock café på Rådhuspladsen i København, og skulle have et glas vin, før vi skulle videre. Fik en skøn kold rosé, og de var ikke nærige med at skænke op. Den oplevelse fik os til at vende tilbage senere samme aften, og denne gang bestilte vi drinks. Vi vidste ikke, at vi kom til happy hour, så det var jo en ekstra gevinst, og drinksene var lige så gode som vinen.
De spillede dog noget skrækkelig larmende musik, men på det tidspunkt var der heller ikke særlig mange mennesker.
Vi kan klart anbefale stedet som start på en hyggelig aften i byen.

    • Værdi
    • Service
Tak, Suz241
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (890)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 891 anmeldelser

Anmeldt 28. maj 2017

20 min. efter at have bestilt kommer tjeneren og informerer om, at vi ikke kan få en af de bestilte retter, da de har fået ny menu - Dvs. efter 20 min. er de ikke gået i gang med at lave vores mad..! Udsigten til ventetid regnede vi med kom, og rigtig nok, der var meget lang ventetid på maden.

Havde bestilt en Texas burger med pulled pork, og havde set frem til at god juicy burger, men nej. Den var noget kedelig. Pullede pork var der ikke særlig meget af, selvom vi havde bestilt den store udgave (Vil virkelig ikke vide hvorlidt der kommer i den almindelige udgave). Ketchup var der minimalt i af, og bollen var ikke blød pg lækker, men mere lidt tør og kedelig.

Det var mit første besøg på en Hard Rock Cafe, og desværre blev jeg skuffet, det er som sådan ikke et sted jeg ønsker at komme igen, det er ikke pengene værd - Der er andre steder til billigere penge, hvor man kan få bedre mad.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Foodiebynature
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2017 fra mobile enheder

Lækre drinks, fint besøgt til at skabe en gid atmosfære... lige til happy hour sluttede, så drak alle ud og forlod stedet. Super ærgerligt da der ellers var god stemning og oplagt at fylde dansegulvet. Uden for happy hour er der god mulighed for at finde en siddeplads.

Tak, Rikke H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Manager hos Hard Rock Cafe København, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. maj 2017
Google Oversæt

Dear Rikke,

Thank you for your feedback. Hope to see you again.

best regards,
Emily Silva
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. april 2017

Var på restauranten d. 12.04.2017. Fik en Veggie burger (som i øvrigt ikke var særlig god). Præcis 2 timer gik maven amok - mavekramper, diarré osv. Klassiske tegn på madforgiftning - og havde IKKE indtaget anden føde end den på Hard Rock.
Kontaktede restauranten på den opgivne e-mail - for at advare jer om IKKE at servere disse soyabøffer for andre gæster......men det har I IKKE REAGERET PÅ!! At maden var fordærvet er een ting - men at I ikke reagerer er utilgiveligt!!

    • Service
    • Mad
1  Tak, Lene B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Manager hos Hard Rock Cafe København, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. maj 2017
Google Oversæt

Dear Lene,

Thank you for writing. That is a very serious statement. We take ultimate care with all our food items and follow very strict local and international regulations in terms of health and safety. We have an excellent record and this sounds very serious. I am very sorry no one reacted to your e-mail and it is very unfortunate I have been away and have not looked at reviews thus the delayed answer. I will immediately follow up with all the managers here to find out who has received your e-mail. I would be extremely grateful if you could send it to my e-mail as well which is copenhagen.ops@hardrock.com . I can assure you that this will not go unnoticed. I look forward to your e-mail.
sincerely,
Emily Silva
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. marts 2017 fra mobile enheder

Øv bøv for en tør burger bollen smuldrede fra hinanden og man kunne nærmest ikke smage de 3 skiver ost der var på. Der skulle godt nok meget ketchup på før, at den kunne spises. Pomfritterne var gode sprøde. Musikken var alt for høj og larmende. Kommer aldrig her igen.

Tak, heidikohl75
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Manager hos Hard Rock Cafe København, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. marts 2017
Google Oversæt

Dear Heidi,

It definitely sounds like something was wrong with your food on this occasion, we always try to fix any issues when we're made aware. Please accept our apologies and I'll make sure to take this back to my team so they can be more vigilant. Thank you for your feedback.

best regards,
Emily Silva
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Hard Rock Cafe København, kiggede også på

 

Har du været i Hard Rock Cafe København? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering