Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det perfekte sted at varme op til koncert”

Hard Rock Cafe København
Book med
Hard Rock Cafe København er ikke tilgængelig på det anmodede tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 170 af 2.603 Restauranter i København
Prisklasse: 5 $ - 41 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 13. marts 2017

Mine veninder og jeg skulle til The Weekend koncert og skulle lige nå at få noget mad. Vi bestilte hver en burger og en mojito til. Burgeren var en af de lækreste jeg har fået i lang tid, og mojitoen var aldeles velsmagende, og perfekt før man skulle videre. Derudover kørte The Weekends album på skærmene i resturanten hele aftenen, nok tilfældigt, men skønt når man nu skulle hen og se dem live. Alt i alt kan jeg i hvert fald anbefale stedet til opvarmning til koncerter såvel som før en tur i byen.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Caroline J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Manager hos Hard Rock Cafe København, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. marts 2017
Google Oversæt

Dear Caroline,

Thank you for your feedback. We are having Happy Hour take overs to get you ready for that big concert and we are glad you were a part of it. Remember we have Happy Hour next time you're in town! Rock on!!

best regards,
Emily Silva
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (913)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

12-16 af 913 anmeldelser

Anmeldt 23. februar 2017 fra mobile enheder

Vi slog vejen forbi efter en lang dag rundt i hovedstaden. Vi fik gode drinks. Men dyre drinks. Vi kommer helt sikkert igen☺

Tak, Diana K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Manager hos Hard Rock Cafe København, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. februar 2017
Google Oversæt

Hej Diana k,

Cocktails is one of our specialties! See you next time and remember that we also offer Happy Hour Mon-Fri 17:00-19:00 in the bar area and also everyday 22:00-00:00. Thank you for the feedback and see you soon!

best regards,
Emily Silva

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. februar 2017

Vi skulle til Metallica i Royal Arena - og her var Hard Rock Cafe jo et oplagt sted at starte :) Vi kom ind uden bordreservation men efter ganske få minutter sad vi ved et bord og havde bestilt drikkevarer. Det var ikke nemt at vælge fra det fristende menukort, men tjeneren opfattede ret hurtigt da vi endelig havde truffet en beslutning - igen gik der ikke længe før maden stod på bordet. Man ville næsten ønske vi havde haft bedre tid til at hænge ud - men vi havde jo en koncert vi skulle til :) Jeg vil klart gøre endnu et sving forbi Hard Rock næste gang jeg er i København :)

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jasper L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, Manager hos Hard Rock Cafe København, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. februar 2017
Google Oversæt

Hej Jasper L,

Mange tak!! It is so great to hear you had so much fun! I hope the concert was very good as well and you had a great time. We are here anytime you're in town, come back soon!!

Sincerely,

Emily Silva
Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. december 2016

Fik en burger med lokal islæt. Første gang jeg har fået en burger med rugbrød. Det var interessant. Der var musik uden at musikken var for høj og i anledning af at The Cure gav koncert havde de The Cure playlisten sat på. Det holdte hele vejen.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Morten_Hygum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HardRockCopen, General Manager hos Hard Rock Cafe København, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. december 2016

Hej,
Tak for din fine recension, vi håber at se dig her snart igen.
Mvh,
Hanna Danielsson
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. december 2016 fra mobile enheder

Var på besøg, først fredag, hvor der blev vist en engelsk fodboldkamp på alle skærmene, som ingen så på. Kom igen lørdag, hvor der var "live musik " som var af så ringe kvalitet at vi gik igen. Hvor er charmen og standarden som fandtes i de gamle lokaler, blevet af ? Trist.

1  Tak, Thormod A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Hard Rock Cafe København, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i Hard Rock Cafe København? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering