Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Intet mindre end verdens bedste is”
Anmeldelse af Ismageriet Amager

Ismageriet Amager
Få mad leveret
nr. 2 af 93 Dessert i København
Prisklasse: 20 kr. - 220 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering
Kvarter: Amager
Beskrivelse: I vores lille lokale butik sælger vi hjemmelavet is af høj kvalitet og med håndværksmæssig stolthed.
Anmeldt 21. april 2022

Seriøs god is! Faktisk nok verdens bedste! Selvom vi har 25 km til ismageriet kommer vi ret ofte og henter is. Ville ønske der blev åbnet en butik i nærheden af Greve eller Køge.

Dato for besøg: marts 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, monakatr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (781)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 781 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2021

Isen bliver lavet frisk i butikken hver dag og det kan virkelig smages. Jeg besøger butikken regelmæssigt og alle deres is er så lækre 🍦😋 Deres interiør sætter prikken over i'et. Jeg får altid god service af det søde smilende personale. Det er helt sikkert et besøg værd.

Dato for besøg: november 2021
Tak, 736sanneh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 16. november 2021

Helt fantastisk is! Ismageriets forskellige smags-kombinationer er allesammen så vel designet. Helt klart et god bud til alle is-elskere..... og så er servicen forresten altid helt i top. ;D

Dato for besøg: november 2021
    • Service
    • Mad
Tak, Madelsker22
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2021 fra mobile enheder

Efter at have spist på ismageriet rigtig mange gange, blev jeg for første gang skuffet over nogle af deres varianter af is.

Tiramisu bar næsten smagsløs og der var kun enkelt ladyfinger i min portion.

Fødselsdagsisen fik jeg et enkelt bær og ikke noget butterdej.

Normalt plejer ismageriet ikke at få med på 'det ekstra' - Det er en af grundene til jeg er stor tilhænger af deres is, den er fyldt med smag og er gerne lidt overdådig - bare ikke idag. Øv..

Dato for besøg: november 2021
Tak, Heidi J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021

Jeg kan ikke forstår hvorfår i lave ikke hasselnød smage …. Jeg håber i komme i gang og laver hasselnød 👌👌👌

Dato for besøg: august 2021
Tak, A529XVfabiov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Ismageriet Amager, kiggede også på

 

Har du været i Ismageriet Amager? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.