Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk!!”
Anmeldelse af Ismageriet Amager

Ismageriet Amager
Få mad leveret
nr. 2 af 93 Dessert i København
Prisklasse: 20 kr. - 220 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering
Kvarter: Amager
Beskrivelse: I vores lille lokale butik sælger vi hjemmelavet is af høj kvalitet og med håndværksmæssig stolthed.
Anmeldt 16. november 2021

Helt fantastisk is! Ismageriets forskellige smags-kombinationer er allesammen så vel designet. Helt klart et god bud til alle is-elskere..... og så er servicen forresten altid helt i top. ;D

Dato for besøg: november 2021
    • Service
    • Mad
Tak, Madelsker22
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (781)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 781 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2021 fra mobile enheder

Efter at have spist på ismageriet rigtig mange gange, blev jeg for første gang skuffet over nogle af deres varianter af is.

Tiramisu bar næsten smagsløs og der var kun enkelt ladyfinger i min portion.

Fødselsdagsisen fik jeg et enkelt bær og ikke noget butterdej.

Normalt plejer ismageriet ikke at få med på 'det ekstra' - Det er en af grundene til jeg er stor tilhænger af deres is, den er fyldt med smag og er gerne lidt overdådig - bare ikke idag. Øv..

Dato for besøg: november 2021
Tak, Heidi J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021

Jeg kan ikke forstår hvorfår i lave ikke hasselnød smage …. Jeg håber i komme i gang og laver hasselnød 👌👌👌

Dato for besøg: august 2021
Tak, A529XVfabiov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 fra mobile enheder

Bedste is i København. Køen er altid lang men betjeningen hurtig, derfor skal man ikke vente længe på sin lækre is. Isen er prop fyldt med lækre ting og der er ikke sparet på noget. Isen er smagfuld og god at købe med hjem til middag og gæster

Dato for besøg: april 2021
Tak, signevogel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Selve isen synes jeg ikke, er hverken bedre eller dårligere, end hvad man kan få så mange andre steder. En udmærket is, men som sagt ikke noget ekstraordinært. Til gengæld synes jeg, de imponerer med rigtig mange varianter af is - det største udvalg på ét sted, jeg har oplevet. Men det bedste er, de ikke bare sælger is i vaffel og bæger, men også sælger den som milkshake, med kaffe osv., så der er noget for enhver smag, og jeg synes, prisen er yderst fair. Et sted jeg helt sikkert vil besøge ofte, hvis jeg boede i nærheden. Hvad med at få åbnet Ismageriet i Øst-/Midtjylland?

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Michael B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Ismageriet Amager, kiggede også på

 

Har du været i Ismageriet Amager? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.