Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk for let øvede”
Anmeldelse af La Rocca

La Rocca
nr. 206 af 2.941 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: En bid af Italien La Rocca er italiensk til fingerspidserne med skønne cafélatte-toner på væggene og klassiske lysekroner i loftet. På menukortet finder du et bredt udvalg af autentiske italienske retter, som vores italienske kokke tilbereder med friske råvarer. Hver aften fremtryller de en Menu-Surprise, mens vores tilsvarende italienske tjenere diskret sørger for en stemningsfuld oplevelse.
Anmeldt 8. november 2017

Vi elsker - som vel nok de fleste danskere - det italienske køkken, og det består af meget mere end pizza, pasta, lasagne og cannelloni. Hos La Rocca på Vendersgade kan du selvfølgelig finde disse velkendte retter, der bliver suppleret af adskillige, spændende specialiteter.
Det er mit subjektive skøn, at flertallet af italienske restauranter i Danmark ligner hinanden, som om de fik leveret frysepizzaer fra den samme leverandør. La Rocca er anderledes og hæver sig over det ordinære.
Vi var 3 mennesker til frokost og fik serveret lækker, smagfuld mad af kompetente tjenere, der oven i købet havde humor. Det gjorde ikke oplevelsen ringere, at restauranten er placeret i hyggelige lokaler. Vi kommer gerne igen - også for at opleve stedets store vinudvalg.

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Hagner585
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear Hagner585,
Thank you for taking the time to review your dining experience with us. I am very pleased to hear that our staff made your experience pleasant and that our food and ambience has lived up to your standards. Do checkout our Facebook for promos that you might be interested in. Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
La Rocca/Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (573)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

18-22 af 573 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2017 fra mobile enheder

Vi kom meget sent en fredag aften
Men den service den mad den vin den oplevelse.
Vi fik var bare udover det normale man kan forvente på dette tidspunkt.
Jeg siger bare vi kommer igen. Tak for en total super oplevelse.

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, seanj179
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear Sean J,
Thank you for taking the time to review your dining experience with us. I am very pleased to hear that our staff made your experience pleasant and that our food and ambience has lived up to your standards. Do checkout our Facebook for promos that you might be interested in. Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
La Rocca/Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. oktober 2017 fra mobile enheder

Rigtig lækker mad, en stor smagsoplevelse, flotte hyggelige herskabelige lokalerne med en god atmosfære, autentisk italiensk mad og betjening

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, 816oleb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. november 2017

Kære obistrup,

Tusind tak for besøget og de dejlige kommentarer, som vi sætter stor pris på. Vi sender dem straks videre til vores søde personale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i La Rocca.

Mange hilsner
La Rocca /Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. oktober 2017 fra mobile enheder

Maden blev serveret med italiensk charme af de italienske tjenere. De retter, jeg fik, var gode og smagfulde. Kan absolut anbefales.

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, Charlotte P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. november 2017

Kære Charlotte P,

Tusind tak for besøget og de dejlige kommentarer, som vi sætter stor pris på. Vi sender dem straks videre til vores søde personale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i La Rocca.

Mange hilsner
La Rocca /Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. oktober 2017

La Rocca er bare en skøn restaurant og maden smager godt. Ingen tvivl om, at betjeningen er hjertet af La Rocca og profilerer det som en restaurant med hjerterum.

Dato for besøg: maj 2017
Tak, Christoffersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. november 2017

Kære Christoffersen,

Tusind tak for besøget og de dejlige kommentarer, som vi sætter stor pris på. Vi sender dem straks videre til vores søde personale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i La Rocca.

Mange hilsner
La Rocca /Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på La Rocca, kiggede også på

 
Frederiksberg, København
 

Har du været i La Rocca? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering