Onsdag aften skulle vi fem ud at spise. Restauranten var fyldt kl. 19:00 og vi fik bestilt god hvidvin og rødvin samt for -og hovedret. Betjeningen var god, hurtig og høflig hele aftenen igennem og tjenerne var konstant opmærksomme uden at være anmassende. Min kollegaer fik carpaccio jeg fik tyndtskårede kammusling dækket med et tyndt lag sauce hvilket smagte fremragende, hvilket mine kollegaers også gjorde. Til hovedret fik jeg mandelmarineret pighvar, som var god, men en anelse tør og de øvrige fik en klassisk Rossini som sad lige i skabet.
Desserten var ostefad og en slags muffin med varmt let flydende pistacie i Dam is ved siden af, hvilket var noget af den bedste dessert jeg endnu har fået.
Alt i alt en super god oplevelse hele vejen igennem og jeg kan kun anbefale denne restaurant til alle som kan lide god italiensk mad.
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.