Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super oplevelse - hver gang”
Anmeldelse af La Rocca

La Rocca
nr. 206 af 2.941 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: En bid af Italien La Rocca er italiensk til fingerspidserne med skønne cafélatte-toner på væggene og klassiske lysekroner i loftet. På menukortet finder du et bredt udvalg af autentiske italienske retter, som vores italienske kokke tilbereder med friske råvarer. Hver aften fremtryller de en Menu-Surprise, mens vores tilsvarende italienske tjenere diskret sørger for en stemningsfuld oplevelse.
Anmeldt 6. oktober 2017

La Rocca er familiens "stamrestaurant" - hvor vi kan være sikre på en god oplevelse for alle hver gang. Lasagnen er børnenes "bedste lasagne nogensinde" - og de har testet nogle stykker :-) Også højt niveau på andre retter, denne gang blev det til kalvekotelet, charcuteri misti og så selvfølgelig lasagnen. Fantastisk betjening!

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Karsten_FH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. november 2017

Kære Karsten_FH,

Tak! Vi er meget glade for at du nydt dit besøg og glæder os til at byde dig velkommen i fremtiden. Jeg vil videresende dine kommentarer til La Rocca holdet.

Med venlig hilsen,
La Rocca / Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (573)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

26-30 af 573 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2017 fra mobile enheder

På et kursus på det nærliggende hotel var frokosten placeret på La Rocca.
Første dag: lækker og varieret italiensk inspireret buffet med lækre kager.
Anden dag: lækker og varieret italiensk inspireret buffet med lækre kager.
Tredie dag: lækker og varieret italiensk inspireret buffet med lækre kager.
Fjerde dag: lækker og varieret italiensk inspireret buffet med lækre kager.
Det eneste problem: der var ikke meget variation de 4 dage imellem, så oplevelsen blev lidt triviel. Selv en middelmådig kantine serverer ikke de samme retter dag efter dag. Ellers sig fra til den slags aftaler.
Maden er veltillavet (dog er brødet ret tørt) og betjeningen effektiv.

Dato for besøg: september 2017
Tak, jmolgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. november 2017

Kære jmolgaard,

Tak! Vi er meget glade for at du nydt dit besøg og glæder os til at byde dig velkommen i fremtiden. Jeg vil videresende dine kommentarer til La Rocca holdet.

Med venlig hilsen,
La Rocca / Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. september 2017 fra mobile enheder

Meget meget lækker italiensk restaurant.
Virkelig et besøg hver. Fornuftig priser.
Super super service. Meget opmærksom på gæsterne hygger sig. Smilende personale. Familie venligt.

Dejlig oplevelse
Jesper/ med familien og venner

Dato for besøg: september 2017
Tak, Guide611731
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear guest,
Thank you for taking the time to review your dining experience with us. I am very pleased to hear that our staff made your experience pleasant and that our food and ambience has lived up to your standards. Do checkout our Facebook for promos that you might be interested in. Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
La Rocca/Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. august 2017

Fantastisk mad og ualmindelig god betjening, det er absolut ikke sidste gang vi kommer der. Vi fik flere forskellige retter og alle var meget tilfredse med hvad de fik.

Dato for besøg: august 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lone L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear Lone L ,
Thank you for taking the time to review your dining experience with us. I am very pleased to hear that our staff made your experience pleasant and that our food and ambience has lived up to your standards. Do checkout our Facebook for promos that you might be interested in. Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
La Rocca/Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. august 2017 fra mobile enheder

Dette er min første anmeldelse på TripAdvisor. Jeg har benyttet mig meget af andres, men ikke været godt til at skrive selv; har mest brugt det i udlandet og går mest på mine restaurantfavoritter i København. Men nu har jeg været på La Rocca:
Stedet er stort og velorganiseret; betjeningen god og opmærksom, men...

Vi valgte at spise a la carte,og som forret valgte jeg burrata, som var fin, men heller ikke kræver den store tilberedning. Min hustru valgte hvidvinsdampede vongole. Vongole (hjertemuslinger) er en delikat musling, men her var de blandet med de meget billigere blåmuslinger (det stod der ikke på spisekortet) og i meget kraftig indkogt suppe. Det er fint i en bouillabaisse, men som forret?
Som pastaret delte vi (uden problem) ravioli med spinat og ricotta (en klassiker), men her serveret med en meget kraftig tomatsovs (cherrytomater?), som overdøvede den delikate smag af spinat.
Men vores største skuffelse var hovedretten.
Jeg fik en kalvekotelet med svampe (269 kr - det giver forventninger). Dem der har været i Toscana ved hvilken åbenbaring det kan være; rosmarin, olivenolie, mums. Jeg blev ikke spurgt, hvordan den skulle steges, og fik en grå, smagsløs kotelet med østershatte - det er godt nok en svamp, men kan slet ikke noget.
Min viv fik lammekrone, og hun var virkelig i tvivl om hvad kødet var lavet af; en smagsløs, svampet konsistens, som det ringeste for tredje gang marinerede lammekød.
Sluttede af med en glimrende espresso.
Vinen var også en fejl. Jeg havde fundet en pinot nero fra alto adige som kan producere lette, men fremragende rødvine. Det var så en fejl på hjemmesiden, men sommelien sagde det var en vin fra veneto - også pinot nero, men meget mere i bourgogne stil og ikke som ønsket (650 kr)
Håber anmeldelsen kan bruges!
Povl Bregengaard

Dato for besøg: august 2017
Tak, povlb2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos La Rocca, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2017

Kære Povl B,

Vi beklager dybt, at I blev så skuffede over vores service og det er langt
under den standard, vi normalt leverer. Vi ved ikke hvad der er sket, men vi
håber I kan komme en anden gang til La Rocca for at rette op på dette uheld.
Tak for forståelsen, og vi glæder os til at se dig igen.

Med venlig hilsen,
Kate/La Rocca

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på La Rocca, kiggede også på

 
Frederiksberg, København
 

Har du været i La Rocca? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering