Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dining week for anden gang”
Anmeldelse af La Rocca

La Rocca
Book med
La Rocca er ikke tilgængelig på det anmodede tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 132 af 2.460 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Bookinger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: En bid af Italien La Rocca er italiensk til fingerspidserne med skønne cafélatte-toner på væggene og klassiske lysekroner i loftet. På menukortet finder du et bredt udvalg af autentiske italienske retter, som vores italienske kokke tilbereder med friske råvarer. Hver aften fremtryller de en Menu-Surprise, mens vores tilsvarende italienske tjenere diskret sørger for en stemningsfuld oplevelse.
Holbæk, Vestsjalland, Denmark
Bidrager på niveau 6
106 anmeldelser
79 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 25 nyttige stemmer
“Dining week for anden gang”
Anmeldt 1. maj 2016 fra mobile enheder

For andet år i træk besøgte vi La Rocca i forbindelse med Dining Week. Menuen kendte vi jo derfor på forhånd, men den levede til fulde op til forventningerne. Den foreslåede vinmenu var rigtig god, så god at vi købte en kasse rødvin med hjem. I modsætning til andre restauranter, håndterer personalet på La Rocca fint det store rykind, der kommer når der er Dining Week. Alle tages godt imod, og man er ventet.
Vi vender såmænd nok tilbage næste år også!

Besøgte stedet Februar 2016
Nyttigt?
Tak, Mette R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Chef  hos La Rocca, svarede på denne anmeldelse, 8. maj 2016
Kære Mette

Mange tak for de dejlige kommentarer, vi sætter vi stor pris på at du tog dig tid
til at kommentere jeres besøg i La Rocca. Jeg vil straks giver roserne videre
til personalet.

Det vil glæde os at byde jer velkommen i La Rocca igen og husk vores skønne
gårdhave er åben fra maj til september, så man kan nyde sine Italienske yndlingsretter
tilsat sydlandsk gårdhavestemning.

På gensyn og mange hilsner
La Rocca / Jonna Kadriev
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse

434 anmeldelser fra rejsende

Besøgendes vurdering
    194
    158
    44
    23
    15
Oversigt over vurderinger
    Mad
    Service
    God pris
    Stemning
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Finsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Slovakisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Århus, Danmark
Bidrager på niveau 5
82 anmeldelser
37 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 15 nyttige stemmer
“Helt fantastisk - endnu engang”
Anmeldt 2. marts 2016

Det var nogle år siden vi havde været en tur på La Rocca, men restauranten er på samme høje niveau.
Vi fik Kokkens Surprise menu og alle retter var på et virkeligt højt niveau - uanset om det var oksemørbrad som jeg fik eller fisken som min hustru fik.
Der er en dejlig atmosfære i resturanten, god betjening og prikken over i'et var en månedsvin vin, som var en topvin til en, på en restaurant, meget rimelig pris.

Vi kommer tilbage - igen!

  • Besøgte stedet Februar 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Nyttigt?
1 Tak, Flemming J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JK K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelse, 25. april 2016
Kære Flemming J

Mange tak for den dejlige anmeldelse, det er vi meget glade for at høre
og tak fordi du har taget dig tid til at skrive den.
Jeg sender straks roserne videre til holdet på La Rocca :-)

Vi glæder os meget til at se dig og din hustru når i besøger København igen :-)
Med venlig Hilsen Didde på vegne af La Rocca
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Glostrup, Danmark
Bidrager på niveau 4
35 anmeldelser
12 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 5 nyttige stemmer
“Dining week”
Anmeldt 29. februar 2016 fra mobile enheder

Vi havde en overnatning på kong Arthur og de var så søde at skaffe et bord på La Rocca under Dining week.
Vi blev budt velkommen på en rigtig dejlig måde. De kunne et få et bord lige med det samme og vi fik et glas vin til at vente på.
Maden var rigtig lækker og betjeningen var yderst hurtig og venlig på trods af at der var fuldt optaget.
Dejlig og hyggelig sted som vi godt vil besøge igen

Besøgte stedet Februar 2016
Nyttigt?
Tak, RieList
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JK K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelse, 25. april 2016
Kære RieList
Mange tak for den dejlige anmeldelse, det er vi meget glade for at høre
og tak fordi du har taget dig tid til at skrive den.
Jeg sender straks roserne videre til holdet på La Rocca :-)

Vi glæder os meget til at se jer næste gang I besøger København igen :-)
Med venlig Hilsen Didde på vegne af La Rocca
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Holte, Danmark
Bidrager på niveau 6
128 anmeldelser
85 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 33 nyttige stemmer
“Alt i alt helt fantastisk”
Anmeldt 20. februar 2016 fra mobile enheder

Dining Week 2016 bragte os til La Rocca. Et elegant sted der oser af italiensk charme. Tjenerne er charmerende trods det, at flere af dem kun taler italiensk eller engelsk.
Maden er helt fantastisk og vinmenuen var også helt fantastisk.
Vi mangler dog at kaffen (latte og expresso) var ordentlig varme, så havde La Rocca fået 5 stjerner.

Besøgte stedet Februar 2016
Nyttigt?
Tak, Duedam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JK K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelse, 25. april 2016
Kære Duedam

Mange tak for den dejlige anmeldelse, det er vi meget glade for at høre
og tak fordi du har taget dig tid til at skrive den.
Jeg sender straks roserne videre til holdet på La Rocca :-)

Vi glæder os meget til at se jer begge igen og denne gang til ordentligt varm kaffe :-)
Med venlig Hilsen Didde på vegne af La Rocca
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Rødekro, Danmark
Bidrager på niveau 3
11 anmeldelser
7 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
“Spiste aftensmad”
Anmeldt 17. februar 2016

Vi har spist på La Rocca mange gange. Vi vender tit tilbage forde vi altid bliver godt behandlet og maden er super. Personalet er altid i godt humør.

Besøgte stedet Januar 2016
Nyttigt?
Tak, Joan C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
JK K, PR-chef hos La Rocca, svarede på denne anmeldelse, 25. april 2016
Kære Joan C
Mange tak for den dejlige anmeldelse, det er vi meget glade for at høre
og tak fordi du har taget dig tid til at skrive den.
Jeg sender straks roserne videre til holdet på La Rocca :-)

Vi glæder os meget til at se dig til aftensmad igen :-)
Med venlig Hilsen Didde, på vegne af La Rocca
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på La Rocca, kiggede også på

København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 
Frederiksberg, København
 

Har du været i La Rocca? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering