Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Værtshus, cafe, restaurant - vælg selv!”
Anmeldelse af Skindbuksen

Skindbuksen
nr. 47 af 2.460 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Bookinger
Kvarter: Indre By
København, Danmark
Bidrager på niveau 4
29 anmeldelser
18 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 8 nyttige stemmer
“Værtshus, cafe, restaurant - vælg selv!”
Anmeldt 31. marts 2017

Et oprindeligt sted, lige så dejligt i dag som for 50 år siden da jeg spiste frokost der første gang. Ærligt sted med masser af atmosfære og dejlig mad. Hyggestemning når stamgæsterne flokkes om baren. Sad ved siden af 3 canadier der var dybt imponerede over stedet." Wonderful Copenhagen", sagde de, og det kan jeg da kun give dem ret i!

  • Besøgte stedet Marts 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Nyttigt?
Tak, Lyck41
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

407 anmeldelser fra rejsende

Besøgendes vurdering
    184
    179
    26
    10
    8
Oversigt over vurderinger
    Mad
    Service
    God pris
    Stemning
Dato | Vurdering
  • Kinesisk (forenklet) først
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Tyrkisk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Danmark
Bidrager på niveau 6
160 anmeldelser
100 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 38 nyttige stemmer
“Frokost, ja tak”
Anmeldt 24. februar 2017

Go gedigen frokost som altid, et sikkert hit hvis man mangler et sted at holde frokost, du gå aldrig fejl

  • Besøgte stedet Oktober 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Nyttigt?
Tak, stephone2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Vejen, Danmark
Bidrager på niveau 6
221 anmeldelser
142 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 135 nyttige stemmer
“Super Dansk Mad i Hjertet af København”
Anmeldt 17. januar 2017

Lige bag ved strøget v kongens Nytorv finder man dette historieske sted, der servere god dansk mad. Vi fik en luksusplatte med øl og snaps til aftensmad til noget jeg syntes var billigt i forhold til indhold. (sild, laks, ost, rødspættefilet, flæskesteg, kylling salat m.m.Mine anbefalinger specielt ved udenlandsk besøg som vi prøve vores traditioner. Kompetent herre / servering.

  • Besøgte stedet Januar 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Nyttigt?
Tak, soren C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kolding, Danmark
Bidrager på niveau 4
46 anmeldelser
20 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 9 nyttige stemmer
“Fantastisk frokost”
Anmeldt 7. december 2016 fra mobile enheder

Skindbuksen er helt klart et besøg værd - men husk det kan være nødvendigt at bestille bord i god tid. Vi - 2 par - fik hver 2 stykker smørrebrød - røget ål, fiskefilet, frikadeller, hakkebøf med bløde løg, hønsesalat og sylte - og alt var meget veltillavet og velsmagende - en ren nydelse. Samtidig var betjeningen fantastisk, humørfyldt og hele tiden klar med en frisk bemærkning. Alt i alt en fantastisk oplevelse - vi kommer helt sikkert igen.

Besøgte stedet December 2016
Nyttigt?
Tak, Verner E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau 5
98 anmeldelser
47 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 8 nyttige stemmer
“Hyggeligt og godt”
Anmeldt 10. september 2016 fra mobile enheder

Dejlig og god mad til en rimelig pris i hyggelige omgivelser og med levende musik. Der er tillige servering udendørs.

Besøgte stedet September 2016
Nyttigt?
Tak, Michael T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Skindbuksen, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 
 

Har du været i Skindbuksen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering