Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delikate is”
Anmeldelse af Olufs

Olufs
nr. 769 af 2.926 Restauranter i København
Kvarter: Det ydre Østerbro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det ydre Østerbro
Anmeldt 13. juni 2018 fra mobile enheder

Olufs har et fint udvalg af italienske is. Kan kun anbefale
Og ikke mindst deres lakridsis med citron er Fantastisk!!!

Dato for besøg: juni 2018
Tak, marianne skovga... H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 17 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2017

Olufs laver nogle suveræne is, der er en omvej værd. Der er bare et problem; det er rigtig svært at vælge mellem de mange spændende og fristende varianter!
Olufs ligger i en lille hyggelig sidegade til Østerbrogade, og jeg kan varmt anbefale at gå en tur i Brumleby bagefter.

Dato for besøg: juni 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Philip M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 fra mobile enheder

Her er Østerbros bedste is, i en lille hyggelig butik på Olufsvej.
Bestemt et besøg værd. Fint udvalg af is som man ikke finder alle steder

Dato for besøg: juli 2017
Tak, Millapl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2016 fra mobile enheder

Østerbros bedste is og perfekt hvis man vil prøve noget andet end de sædvanlige kugleis-steder. Altid en ny og spændende dagens is

Dato for besøg: august 2016
Tak, DaugaardDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016 fra mobile enheder

Bedste is i København !! Rigtig god service, dejligt stort udvalg i hyggelige omgivelser på Olufsvej ;) kan klart anbefales, hvis man er i området !!

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Ricky N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Olufs, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
Østerbro, Region Hovedstaden
 

Har du været i Olufs? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering