Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“" Lille Paris"”
Anmeldelse af Bistro de Paris

Bistro de Paris
nr. 202 af 2.576 Restauranter i København
Køkkener: Fransk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Fransk Bistro med Fransk Chef og hjert
Anmeldt 28. juli 2017

En rigtig dejlig lille fransk bistro midt på Vesterbro.
Dejligt udvalg af vine og mad, som smagte herligt. Desuden en meget sød betjening, - og en god stemning i hele restauranten.
Så bestemt et besøg værd!

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Ann B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
U4720IHmat, Owner hos Bistro de Paris, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. september 2017

Mange mange tak for den fint review. Merci beaucoup :)
David & Mathieu

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (238)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 238 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2017 fra mobile enheder

Har i dag 4 md efter min anmeldelse fået svar på min anmeldelse. Hvor seriøst er det ? Svaret er vel hvis man skal udlede noget at de er uforstående. Jeg kan kun sige at laver man en ret kontra flere forskellige retter til samtlige gæster så må standarden ikke være ringere. Er den det er det et ledelsesmæssig beslutning.

1  Tak, Henrik F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
U4720IHmat, Ejer hos Bistro de Paris, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. juni 2017
Google Oversæt

Dear Henrik

Thanks for your review which is the most strange review I have ever seen. Firstly you do not refer to the foods you made - then you accuse us not to respond but please note that we are busy to run a business and manage staffs and our great quality food. we are a simple Bistro but with great French foods and you are in the last 1% that are not satisfied - I would like that you contact me personally to express what is your issue... we cannot pleased to everyone as we are a public place. But please note that if you are an entrepreneur you would understand that your review has not a great spirit in the sense that I cannot see a constructive critic on our foods which is what really matter. the issue you have here is to say we have not respond to your review....l.sorry but we prefer to focus on the kitchen. I hope you have a great summer and a long life as well anyway since as owner I go beyond such problem....focusing to run a business....best regards, Mathieu

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. juni 2017

Dårlig mad. Tilbehør af frosne grønsager. Virker som om alt varmes op i mikroovn. Anretningen og betjening lader meget tilbage at ønske. Kommer aldrig tilbage og vil advare alle mod at spise her. Det er en turistfælde

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, carstenkrabbe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
U4720IHmat, Ejer hos Bistro de Paris, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. juni 2017
Google Oversæt

Many thanks for your review beacause you took the time to respond. you are in the 2 % of the unsatisfied customer and please let me express the following>

- 1) when you say that the foods is from a microwave this is wrong and not accurate since we dont have a microwawe - so please assess your statement before saying something that is not the reality
- 2) we are a Bistro and simple place and this is fine if you won't come back - it means that you have not understood our concept and we will not have you as guests. this is important also as owner to defend our concept and make persons like you to understand that stating false information is SUPER UNFAIR. we make our own home made foods with hart and this is fine if we will not see you again! so much anger is strange to see in a review. also we are far from been a tourist thing since if you look to our support we have great food for amazing quality price for Copenhagen..... have fun in your life anyway and let me know what will be your favorite restaurant

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. juni 2017 fra mobile enheder

Uprætentiøs, men absolut dejlig mad og fin betjening. Føltes som at sidde på en bistro i Paris, meget fransk.
Eneste anke, brødet var kedeligt dansk, hvidt franskbrød og rugbrød. Hvorfor ikke en fransk baguette?

1  Tak, Birgitte G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
U4720IHmat, Owner hos Bistro de Paris, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juni 2017
Google Oversæt

Thanks a lot Birgitte for this great review. We do all our courses with hart, home made. Usually we do our bread ourself! it might have been an exception! thanks for the support and yes we are an upretious simple and good Bistro like I the old time in Paris.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. juni 2017 fra mobile enheder

Vi fik 3 retter og alt var veltillavet og enkelt. Ægte fransk bistrostemning. Både betjening og mad er fransk. Priserne er rimelige og man er fint mæt efter 3 retter.



1  Tak, Knud S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
U4720IHmat, Owner hos Bistro de Paris, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juni 2017

Mange mange tak for den fint review - vi ses på Bistro!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Bistro de Paris, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Bistro de Paris? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering