“Lidt tyndbenet”

Anmeldt 20. februar 2023

Betjening i top
Kødet perfekt
Øller perfekt
men tilbehøret til maden, en gryde halve tomater ??
det kan gøres bedre

Dato for besøg: februar 2023
    • Mad
Tak, PerTra
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 4. februar 2023 fra mobile enheder

Rigtig dejlig restaurant og hyggelig bar med fremragende mad og rigtigt gode øl selvfølgelig. Super hyggeligt og dejligt sted.

Dato for besøg: februar 2023
Tak, jesperstensballe
Anmeldt 26. januar 2023 fra mobile enheder

Lækre drinks, smagfuld mad og god stemning på en onsdag trods håndbold i tv:-)
Super flink og venlig betjening!

Dato for besøg: januar 2023
Tak, jakobfrede
Anmeldt 14. januar 2023 fra mobile enheder

Dejlig oplevelse, nærhed og hygge. Søde tjenere, god øl og god mad til en fair pris. Alt i alt en rigtig fin oplevelse. :).

Dato for besøg: januar 2023
Tak, MarieS4949
Anmeldt 18. december 2022

Dejligt sted med hyggelig atmosfære og god service. Vi vender altid tilbage for at spise vores julefrokost der, men i år skuffede det desværre, og mad og pris matchede ikke. Derudover måtte vi flere gange få at vide, at de ikke havde den drikkelse vi bestilte, og vælge om af flere omgange.

Dato for besøg: december 2022
    • Mad
Tak, Q1122MPninab
Voyager38342727322, Markedsføring hos Norrebro Bryghus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. januar 2023

Tak for anmeldelsen. Vi beklager at vi ikke har kunne servere de ønskede øl, men på grund af julesæsonen har der været ekstra travlt i vores bryggeri. Vi håber at se jer igen :)

Indberet svar som upassende

Rejsende, der kiggede på Norrebro Bryghus, kiggede også på

København, Sjælland

Har du været i Norrebro Bryghus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering