Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mega nice”
Anmeldelse af Norrebro Bryghus

Norrebro Bryghus
nr. 142 af 2.808 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 14 $ - 56 $
Køkkener: Europæisk, Dansk, Skandinavisk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Nørrebro
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Fik den lækreste veganske menu med vinmenu. Super god smagssammensætning. Skønne råvarer og tilpas mængde. Den ene af os spiser kød normalt, men savnede det ikke. Fin og prof servering og hygge. Vi er snart tilbage. :)

Dato for besøg: september 2020
Tak, Madtilfolket
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (622)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 621 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2020

Det er s_tme fin mad de serverer på NB. Vi er vant til deres øl i dyre flasker nede i den lokale, men maden er virkelig fin. God suppe og udfordrende mad og så er der jo også en fin menu med fri øl som tilbehør. Meget positivt besøg - Tak for mad.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Dansker8
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020

Skønne omgivelser, kompetent personale og dejlig mad. En rigtig god oplevelse, som klart kan anbefales.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, jonaskA5174WT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 fra mobile enheder

Super hyggeligt sted med resturant på 1. sal og bar i kælderen. Maden var helt i top der kunne nydes med øl-cocktail.

Dato for besøg: september 2020
Tak, EricaSoerensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 fra mobile enheder

En super god oplevelse
Fantastisk mad - vi fik den veganske 4 serveringer
Super god service og stemningen var i top

Dato for besøg: august 2020
Tak, RikkeHald
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Norrebro Bryghus, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i Norrebro Bryghus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering