“Plads til forbedring”
Anmeldelse af FAMO

FAMO
nr. 318 af 3.637 Restauranter i København
Prisklasse: 200 kr. - 380 kr.
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Særlige lejligheder, Forretningsmøder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Kvarter: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 9. oktober 2023 fra mobile enheder

Et besøg der kom lidt i last minute, og startede sprudlende ud med en engageret tjener og lækre forretter. Hjemmelavet pasta og autentisk og hjemlig følelse.

Minus her er dog, at vi blev glemt af vores tjener i et godt stykke tid, hvilket betød at vi ventede i 1 time (hvis ikke mere) på næste hovedret. Det var blevet koldt udenfor, og vi ville egentlig gerne snart til at hjemad. - Men på en fredag aften, hvor restauranten var godt fyldt, er det en fejl der kan ske for alle.

Vores anden hovedret bliver serveret - og denne ret levede ikke helt op til forventningerne. Kalv serveret med kartofler og smørstegte svampe. Det lignede mest af alt sammenkogt vælde smidt på en tallerken med et par skiveskåret kartofler til. Svampene var sure og våde - og alt i alt bare en uappetitlig ret uden særlig meget smag.

Vi nævnte dette for tjeneren, hvorefter han forsikrede os om det var friske råvarer, og ville kompensere med en større dessert. Desserten var en enkelt skovbær iskugle, serveret med lige lovligt mange chokolade knapper. Isen havde en fantastisk lækker konsistens, men smagen var ekstremt mild - og knapperne var stenhårde.

Ville måske komme igen. Men da vi gik hjem derfra, var det svært ikke at være en lille smule skuffet over aftenens forløb

Dato for besøg: august 2023
Tak, Nomad58408369642
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 30. september 2023

Vi valgte en 4 retters menu, som er det koncept man kører med på stedet.
Vegetarisk, men gerne med fisk…
Det var dog meget svært at forstå tjeneren som talte meget hurtigt engelsk, så vi misforstod hende og troede hovedretten var en fiskeret.
Det viste sig dog at hovedretten bestod af tre skiver kartofler, to seje springløg, en klump brændt blomkål og nogle kolde gulerødder. Vi klagede og fik tilbudt blæksprutte, hvilket ingen dog ønskede. Det er simpelthen ikke i orden at blive spist af med en sådan servering som mere lignede tilbehør end noget andet.
Når det er sagt var de andre tre retter vi fik serveret meget velsmagende..
Men alt i alt en dyr ( over 18 hundrede kr. for tre personer) og noget skuffende oplevelse.

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, 918jettea
Anmeldt 13. maj 2023

Stor madmæssig skuffelse- manglede smag og oksekød sejt og uden smag.
Bordene står for tæt - stolene ekendige

Dato for besøg: maj 2023
Tak, Bodil L
Anmeldt 23. april 2023

Maden var okay, men servicen var helt forfærdelig. Det tog 20 min før tjeneren kom og spurgte os til drinks og blev ikke spurgt igen i løbet af hele middagen. Endvidere glemte de at servere risottoen. Tjeneren ville ikke tro på os, så han gik ind for at spørge køkkenet. Herefter tog det 15 min før han kom tilbage, og fortalte at vi havde ret. Han tog så 120 kr. pr. person af regningen, selvom risotto står til 185 kr. og ingen anden kompensation, selvom vi gik sultne hjem. Øv øv for en oplevelse, og vi har ellers været meget tilfredse med deres andre restauranter

Dato for besøg: april 2023
    • Mad
1  Tak, Kristian P
Anmeldt 25. september 2021 fra mobile enheder

Lækker menu og super sød betjening...
Alle pengene værd.
Vi valgte en 4 retters menu og en vinmenu, og sammensætning var helt i top.
Vi blev dog vist "glemt" efter første ret, og der var en anelse forvirring at spore....
Men personalet kom stærkt igen 👍
Så istedet for ærgelse pga en smutter blev hele oplevelsen vendt til en top positiv oplevelse..
Kommer gerne igen

Dato for besøg: september 2021
Tak, Hoerlyck

Rejsende, der kiggede på FAMO, kiggede også på

København, Sjælland

København, Sjælland
Frederiksberg, København

Har du været i FAMO? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering