Et besøg der kom lidt i last minute, og startede sprudlende ud med en engageret tjener og lækre forretter. Hjemmelavet pasta og autentisk og hjemlig følelse.
Minus her er dog, at vi blev glemt af vores tjener i et godt stykke tid, hvilket betød at vi ventede i 1 time (hvis ikke mere) på næste hovedret. Det var blevet koldt udenfor, og vi ville egentlig gerne snart til at hjemad. - Men på en fredag aften, hvor restauranten var godt fyldt, er det en fejl der kan ske for alle.
Vores anden hovedret bliver serveret - og denne ret levede ikke helt op til forventningerne. Kalv serveret med kartofler og smørstegte svampe. Det lignede mest af alt sammenkogt vælde smidt på en tallerken med et par skiveskåret kartofler til. Svampene var sure og våde - og alt i alt bare en uappetitlig ret uden særlig meget smag.
Vi nævnte dette for tjeneren, hvorefter han forsikrede os om det var friske råvarer, og ville kompensere med en større dessert. Desserten var en enkelt skovbær iskugle, serveret med lige lovligt mange chokolade knapper. Isen havde en fantastisk lækker konsistens, men smagen var ekstremt mild - og knapperne var stenhårde.
Ville måske komme igen. Men da vi gik hjem derfra, var det svært ikke at være en lille smule skuffet over aftenens forløb
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.