Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spontan gastronomioplevelse”
Anmeldelse af Umami

Umami
nr. 211 af 2.460 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Japansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Forretningsmøder, Barhygge, Særlige lejligheder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Bookinger
Kvarter: Indre By
Bidrager på niveau 4
38 anmeldelser
14 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 7 nyttige stemmer
“Spontan gastronomioplevelse”
Anmeldt 11. april 2017 fra mobile enheder

En pludselig indskydelse fik os ud at spise en tirsdag aften, hvor vi via en diningapp fik reserveret bord på Umami. Vi kendte ikke noget til stedet i forvejen og blev positivt overraskede over den gode modtagelse, hyggelige rum og utroligt lækre mad.

Besøgte stedet Marts 2017
Nyttigt?
Tak, FruThiesen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

363 anmeldelser fra rejsende

Besøgendes vurdering
    178
    117
    46
    11
    11
Oversigt over vurderinger
    Mad
    Service
    God pris
    Stemning
Dato | Vurdering
  • Kinesisk (traditionelt) først
  • Dansk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Japansk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Copenhagen
Bidrager på niveau 5
66 anmeldelser
34 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 33 nyttige stemmer
“En oplevelse helt i top”
Anmeldt 5. april 2017

Jeg spiste middag på Umami med et par forretningsforbindelser. Fra start til slut var det en positiv oplevelse. Jeg bestilte ligesom det øvrige selskab deres Omakase menu der er en lang række af mindre specialiteter varierende over fisk, oksekød, sushi og sluttende af med en dessert. Fisken en torsk var nok toppen og desserten med nogle frugter på siden var måske eneste del som skuffede lidt. Vi drak en muserende vin til start og gik derefter over til Sake det passede fint til retterne. Betjening helt i top af et veloplagt tjener team. Det er en af de bedste madoplevelser jeg har haft i København.

  • Besøgte stedet April 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Nyttigt?
Tak, Falholt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau 2
6 anmeldelser
5 anmeldelser af restauranter
“Fremragende service!”
Anmeldt 5. marts 2017

Dejlig mad, men det der virkelig fangede vores interesse, var den udsøgte service som man fik, af restaurantens personale.

Kan varmt anbefale deres Omakase menu, hvis man er en smule eventyrlysten, og er frisk på at prøve en spændende fusion mellem fransk og japansk madkultur.

Besøgte stedet Februar 2017
Nyttigt?
Tak, Sabrina J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Vedbæk, Danmark
Bidrager på niveau 1
3 anmeldelser
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“Fantastisk sted”
Anmeldt 23. januar 2017

Helt igennem gennemført fra vi ankom til vi gik. Blev budt velkommen med en velkomstdrink i deres hyggelig sofa hjørne inden vi blev guidet ovenpå - forbi kokkene og ind det fedeste lokale. Her fik vi serveret den lækreste fire retters menu med tilhørende vinmenu - maden og vinen var verdensklasse. Kan klart anbefales..., kommer helt sikkert igen.

  • Besøgte stedet Januar 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Nyttigt?
Tak, kroghbrask
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
København, Danmark
Bidrager på niveau 6
254 anmeldelser
156 anmeldelser af restauranter
common_n_restaurant_reviews_1bd8 27 nyttige stemmer
“Umm”
Anmeldt 22. januar 2017 fra mobile enheder

Maden er helt i top, og kan varmt anbefales, men vær advaret alt skal spises med pinde, hvilket er svært, år det er tatar og gele.
Og så var der koldt, den aften i januar, så koldt at jeg hentede min jakke i gardaroben.

Besøgte stedet Januar 2017
Nyttigt?
Tak, JennyRee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Umami, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Umami? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering