Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Virkelig dejligt sted i hyggelig atmosfære ”
Anmeldelse af Cofoco

Cofoco
nr. 52 af 2.816 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 8 $ - 27 $
Køkkener: Fransk, Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Reservationer
Kvarter: Vesterbro - Kongens Enghave
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Virkelig dejligt sted i hyggelige omgivelser og god mad. Lækker 4 retters menu, tilberedt af virkelig gode råvarer, tilberedt helt perfekt med godt smagsfremhævelse.
Sød og venlig betjening.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, martinaP8204XM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.114)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.114 anmeldelser

Anmeldt 27. november 2019 fra mobile enheder

Var i går på mit første besøg på Cofoco, og det bliver bestemt ikke det sidste. Dejlig mad og fine anretninger. Smukt pyntet torsk med spiselige blomster, og virkelig lækker rødbede-ret med gedeost. Retten med unghanenuggets var så stor at min veninde måtte bede kokken annullere sin sidste ret (vi havde bestilt tre forskellige retter hver).

Dato for besøg: november 2019
Tak, 317pernillel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2019

Virkelig god oplevelse, fantastisk velsmagende retter og en dejlig afslappende atmosfære - som personalet skal have ros for !

Dato for besøg: oktober 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, morten_dan_nielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019 fra mobile enheder

Min mand havde booket til min fødselsdag. Vi valgte 5 retter. De var flot anrettet men.... suppen havde for meget fløde og smør og den brændende kærlighed var for lille - der var een spise skefuld.

Betjeningen foregik af 5 forskellige tjenere og på næsten 5 forskellige måder. Ikke alle var lige smilende og serviceminded.
Den ene havde lige været ude og ryge da hun serverede og det er ikke rart at få serveret mad med en duns af skod.

Endelig var jeg lidt øv over at jeg ikke kunne få en sodavand, da jeg ikke er den store alkohol drikker. Mit alternativ var noget rødbede og lign juice og vand.
Vandet fra hanen koster 25,- trods køb af vi menu (min familie drak vin)
Samlet oplevelse er prøvet meget bedre andre steder.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Thelinbrandstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 fra mobile enheder

6 retters med vin menu. Fantastisk mad og tilsvarende betjening. Kan varmt anbefales.

2 timer og et kvarter var kun lige nok til at nå de 6 retter. Men det er den tid der er afsat.

Alligevel suverænt.

Dato for besøg: september 2019
Tak, jkjaersgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cofoco, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Cofoco? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering