Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende”
Anmeldelse af Restaurant Amalie

Restaurant Amalie
nr. 59 af 2.806 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 10 $ - 22 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt 3. august 2020

Vi besøgte dette stede en lørdag middag hvor vi sad udenfor. Vi fik fremragende mad og super betjening, selvom der var travl. Så serviceminded, den bedste service i flere år her i DK. Et sted vi helt sikkert vil besøge igen når vi kommer til København. Mange tak for oplevelsen

Dato for besøg: august 2020
Tak, BirteP7130
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (431)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 431 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020

Vi fik pandestegt rødspættefilet og mørbradbøf. Begge retter var yderst velsmagende. Servicen var helt i top. Hyggelig atmosfære. Et af de bedste steder at få smørrebrød i København.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, MetteBjerrum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 fra mobile enheder

Vi fik pariserbøf og Fur special øl med hjemmelavet peberrod snaps.
Perfekt afstemt i sammensætning af krydderier. Perfekt betjening god atmosfæren

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, 814famg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Leder du efter en fantastisk frokostrestaurant, så er du kommet det helt rigtige sted. Lækker velsmagende mad, super sød og venlig betjening og hyggelige lokaler. Et sted man kommer igen.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, TopPovl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 fra mobile enheder

Dette er en første klasses frokostrestaurant, skal prøves, kan på det varmeste anbefales. Råvarer af aller bedste kvalitet, og utroligt veltillavet.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Svend-AageA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Amalie, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Amalie? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering