Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kaffe og kage og ikke meget tilbage....”
Anmeldelse af MORMORS

MORMORS
Prisklasse: 8 $ - 8 $
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Frokost, Morgenmad
Kvarter: Indre By
Anmeldt 3. april 2018 fra mobile enheder

Stedet er helt sin egen. Nostalgi for alle pengene og et sted hvor øjet hele tiden ser sjove billeder eller ting fra en svunden tid. Men men men....du skal have penge med for stedets priser er i den forkerte ende af skalaen. Det kunne forsvares hvis ellers man så oplevede den kvalitet der så skal retfærdiggøre dette. Men...Kaffen og det vindtørre wienerbrød var ikke en oplevelse. Dyrt og ikke spændende. Men stedet trækker vurderingen op....

Dato for besøg: marts 2018
Tak, 18uffek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (690)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 690 anmeldelser

Anmeldt 2. april 2018 fra mobile enheder

Autentisk sted ligesom at sidde i mormor/farmors stue igen, men alt i alt en lidt skuffende oplevelse pga det der blev serveret + der er lidt kaotisk

Dato for besøg: marts 2018
Tak, T9590URsimoneb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. marts 2018 fra mobile enheder

Meget hyggelig og autentisk dansk cafe. Flinkt personale. Genial kiksekage vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, 510leneh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2018 fra mobile enheder

Det er anden gang vi besøger mormor, alt er som sidst tak ! Alle borde og stole er i brug og man venter på folk rejser sig. Gode sandwich og kager. God betjening, og meget sjovt at gå på opdagelse i "butikken"

Dato for besøg: februar 2018
Tak, 22mikaelj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2018 fra mobile enheder

Rammerne “mormors” spiller på følelserne. Det gør deres sandwich også - med modsat fortegn. For Kr. 59 serveres der en halv bolde i mega tykkelse, ubeskrivelig kedelig kold brød direkte fra posen og lidt fyld. En ganske skuffende oplevelse som INGEN mormor ville have været bekendt. På anmodning om to glas vandværksvand for overhovedet at kunne spise denne klump får man lov at betale endnu kr 25 i form af flaskevand selvom vi havde købt vore 2 øl. WARNING - her kommer vi aldrig igen.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, Askaer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på MORMORS, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i MORMORS? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering