Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En rigtig fin beliggenhed,”
Anmeldelse af Dag H

Dag H
Reservér bord
2
tor. 4/3
20:00
nr. 502 af 2.794 Restauranter i København
Prisklasse: 10 $ - 40 $
Køkkener: Fransk, Dansk, International, Café
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Østerbros
Anmeldt 7. september 2020 fra mobile enheder

En rigtig fin beliggenhed, men efter at have været det 2 gange på kort tid må jeg konstatere at jeg ikke er sikker på at jeg kommer igen.
Jeg fik en moulesfrites 1 gang og det kan ikke anbefales, 2 gang fik jeg en burger der var fin nok, dog er drikkevarerne også til den lidt dyre side.

Dato for besøg: august 2020
Tak, classens10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (273)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 273 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2020 fra mobile enheder

Desværre en fedtet og slatten omgang. Limonaden med passionsfrugt havde i alt een tynd skive passionsfrugt, som var halvfordærvet. Frugten til brunchen var også ødelagt af sved fra den lidt mere end overmodne melon. Skinken var god, men eet stykke og intet brød.. resten var af laveste supermarkedskvalitet. Alt i alt: “keep passing the open windows!”

Dato for besøg: september 2020
Tak, Balderk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 fra mobile enheder

Danske cafe’ere burde stramme op..
Man tænker som overskriften, var inde forbi og spise en frokost i godt selskab, men ikke meget at give stjerner for.
Tjener virker tung.! Meget tung..
Maden kan også diskuteres, bevares en salat var okay, men når man “ køber “ ekstra trøffel til 30 på min trøffel pasta, så burde den bare smage lidt af trøffel.!! Men ikke her..
Så ønsker man en salat og en latte, så er stedet noget for dig.

Dato for besøg: august 2020
Tak, PeterH2966
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 fra mobile enheder

Hyggelig med central billighed på Østerbro. Spændende omend mindre spisekort. Maden var veltilberedt og kom hurtigt. God betjening. Alt i alt en god oplevelse til en fornuftigt pris

Dato for besøg: februar 2020
1  Tak, 862hans_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 fra mobile enheder

Er dejligt sted at få en drink i sommer varmen og et måltid mad. Helt sikkert en fint alternativ i området.

Dato for besøg: august 2019
Tak, classens10
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Dag H, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i Dag H? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering