Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig cafe i København!”
Anmeldelse af Social

Social
nr. 13 af 196 Kaffe og te i København
Prisklasse: 39 kr. - 89 kr.
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Nørrebro
Beskrivelse: Social er en kaffebar i København med fokus på kvalitet og velvære. Vi har adresse på Peblinge Dossering 4. TH - lige ved Dronning Louises Bro. Social byder på friskristet specialkaffe, salater, sandwich og kage - hele vores menu er glutenfri, høj på protein og lav på kulhydrater. Vi lader vores råvarer komplimenterer hinanden og tror på, at grundessencen i god mad og kaffe, er gode råvarer.
Anmeldt 5. oktober 2023

Dejligt sted lige ved søerne med utrolig god betjening! Fantastisk oplevelse udenlige. Det var dejligt at starte dagen i København med god kaffe. Jeg fik betjening af den sødeste barista, som var klar på en snak. Hun havde et smil på læben, anbefalede andre gode steder i byen, og lavede en god kaffe!

Dato for besøg: oktober 2023
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Mathilde Olivia E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (122)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 122 anmeldelser

Anmeldt 20. marts 2023

Blev bon'et for 40 kr for meget - ekspedienten siger med et stor smil: "Jeg forstår dig. Det er ikke godt. Men det er altså vores maskine der skriver et forket beløb ud, jeg trykker bare på skærmen. Vil du have en kop kaffe som kompensation? " Ja tak, så da. 30 min og to venlige rykkere senere beder jeg om mine penge i stedet. Hov, det kan maskinen ikke finde ud af. Dagens øverste medarbejder tilkaldes: Efter minutters kamp med "systemet" giver han op og giver mig en undskyldning og 50 kr kontant fra kaffekassen.
Et godt råd til frontpersonalet: Hold hvad I lover, og skyld ikke skylden på "systemet". Til ledelsen: Hvor mange har I snydt kunderne via dette smarte kasseapparat?

Dato for besøg: marts 2023
Tak, Hans Chr. S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2022 fra mobile enheder

Vi starter med at komme ind til en mega beskidt café, hvor tjenerne ikke har rørt bordene med rester i rigtig lang tid. Vi sidder selv på et bord med rester, som tjeneren tydeligt godt kan se ikke er ryddet, men der bliver ikke reageret på det. Vi bestiller en avocado hummus sandwich, og en lakse salat. Vi får maden først 35 minutter efter, hvor vi finder ud af at de har glemt ordren. Drikke kommer efter. Det skal siges at caféen var halvtom, selvom der blev beklaget med travlhed fra en af de 4 tjenere, og det er ikke en stor café. Da maden kom, blev vi utroligt skuffede. Sandwichen var ikke en sandwich, men et stykke rugbrød (89 kr.) med en masse salatblade, humus og avocado. Det er ikke en sandwich, men det insisterede de på, at det var. Laksesalaten havde stort ikke noget laks i, men vi opgav at skulle klage over det. Alt i alt en kæmpe skuffende oplevelse til ca. 300 kr.

Dato for besøg: juni 2022
Tak, keremYapici
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Social, Owner hos Social, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2022
Google Oversæt

Thank you for your feedback, keremYapici.

We are sorry to hear that you had a bad experience with our service.

I hope we can make things right and this won’t deter you from visiting us again in the future!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. marts 2022 fra mobile enheder

Super lækker og velsmagende brunch i hyggelige og uformelle lokaler og med god og høflig betjening. Absolut fair pris ift kvalitet !

Dato for besøg: marts 2022
Tak, michaeltF3876WE
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Social, Other hos Social, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. august 2022
Google Oversæt

Hi Michael,
We are so grateful for kind words. Thanks for sharing your review with us! Hope to serve you again.

All the best.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. juni 2020

Jeg har besøgt caféen ofte, og det er uden tvivl en unik perle i midten af København. Menuen er kreativ og både salater og sandwiches smager skønt. Kaffen er 10/10 og betjeningen er særligt personlig og imødekommende. I en by hvor baristaer godt kan virke noget smarte i farten eller overfladiske, har ejeren skabt en atmosfære hvor de ansatte imødekommer dig på en autentisk og åben måde. Smukt og balanceret indrettet, uden for meget inventar, der ellers virker til at være
Lokationen bliver selvfølgelig heller ikke bedre, og selvom der vrimler med turister, der alle har læst de gode anmeldelser er der stadig en stærk følelse af lokalsamfund fra stamgæsterne dernede. Der er ingen café som denne i København.

Dato for besøg: maj 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 287seanb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Social, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Social? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.