Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et velsmagende måltid”
Anmeldelse af Nyboders Køkken

Nyboders Køkken
Reservér med
Nyboders Køkken er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 201 af 2.928 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 199 $ - 400 $
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt 4. marts 2018

Lille restaurant med dansk mad beliggende i Nyboder kvarteret, København.
God, hurtig betjening og lækker mad, primært dansk. Maden var tilberedt og der var rigeligt af det. Fornuftige priser og valgmuligheder fra det lille kort. Vinudvalget var få, men til gengæld gode vine til fornuftige priser. Der var en del gæster af forskellig art, børnefamilier, forretningsfolk og yngre par.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Allan R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (163)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 163 anmeldelser

Anmeldt 17. december 2017

Glimrende spisested. Originalt.
Klassisk gammelt dansk.

Fik ''Nyboders stjerneskud' - frisk og veltillavet.

Kan klart anbefales.

Dato for besøg: december 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Frans M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2017 fra mobile enheder

Typisk dansk mad i hyggelige omgivelser, som en god gammeldags kro også midt i byen. Stegt flæsk, pariser bøf, æblekage

Dato for besøg: november 2017
Tak, Sanne P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2017

Her kommer jeg med garanti igen næste gang jeg er i København.

Der er så hyggeligt og maden er dejlig. God dansk mad... Man bliver med garanti mæt og prisen er helt og aldeles rimelig!

Man føler sig hjemme her og får en følelse af, at man er stamgæst, selvom det er første gang man besøger stedet.

Dato for besøg: november 2017
1  Tak, KarstenJensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2017

Dejligt, hyggeligt stedm, hvor man kan få lækre danske retter. Stegt flæsk er et hit og man bliver sagtens rigtig mæt!

Man føler sig hjemme og betjeningen er super god!

Kan anbefales på det kraftigste. Priserne er også mere end rimelige!

Kommer helt sikkert igen næste gang jeg gæster hovedstaden!

Dato for besøg: november 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, KarstenJensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Nyboders Køkken, kiggede også på

 
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Nyboders Køkken? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering