Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
190 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 07/10/21
Book nu, betal under opholdet
Priceline
154 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 10/10/21
Agoda.com
133 $
Se tilbud
eDreams190 $
travelup.com202 $
Trip.com164 $
Vis 17 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.874)
Filtrer anmeldelser
3.875 resultater
Medlemsvurdering
2.135
1.336
301
66
37
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.135
1.336
301
66
37
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 3.875 anmeldelser
Anmeldt d. 9. august 2021

Beliggenheden er rigtig god med gåafstand til Kødbyen, hovedbanegården og Centrum. Det var svært at finde parkering tæt på. Venlig og hjælpsom personale der både lånte os paraplyer og klapvogn. Vores værelse havde et lidt umoderne indretning, men ellers fint. Morgenmadsbuffeén var rigtig skuffende og føltes meget skrabet, havde helt sikkert forventet mig noget mere til denne prisleje.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, dianadahn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2021

Meget hjælpsomme, imødekommende og afslappet personale. Gårdhave i hyggelig afslappet stil. Rent overalt. Morgenmaden måske lidt sparsommeligt( manglede bacon), men vi blev helt sikkert mætte. Kommer gerne igen❤️

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, loroni
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jonathan Clausen, Guest Services / Front Office hos Absalon Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Tusind tak for at tage jer tid til at give os så fin en anmeldelse. Vi er glade for at høre i har haft et godt ophold og en god tur il København.

Vi er kede I ikke oplevede vores bacon, men håber I vil komme og besøge os igen.

I ønskes et dejligt efterår.

Kærlig hilsen
Jonathan Clausen
Head of Guest Relations
Absalon Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. august 2021

højt serviceniveau, venligt personale, liggende midt i en pulserende storby.
Tæt på strøget, gode resturanter og underholdning.
vælg superior værelser hvis der ønskes en stor seng, men rent og pænt over alt

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, okjeld687502
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jonathan Clausen, Guest Services / Front Office hos Absalon Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, vi er utrolig glade for at i har haft et godt ophold.

Endnu bedre at i har lagt mærke til vores gode service og vores altid imødekommende personale.

Vi håber vi får fornøjelsen af jeres besøg igen og ønsker jer et fortsat godt efterår.

Kærlig hilsen
Jonathan Clausen
Head of Guest Relations
Absalon Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2021

Dejligt hotel, god beliggenhed. Kvalificeret og hjælpsom personale der har styr på tingene. Hyggelig gårdhave. Pæne og rene værelser, gode senge, pænt badeværelse. God morgenmad, med pænt udvalg. Fornuftige priser på ophold.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, eriksH132VZ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2021

I forbindelse med overværelse af Cirkusrevyen på Bakken valgte vi at bo på Absalon, da vi har boet der 2 gange før min kone og mig, og hotellet ligger tæt på Hovedbanegården. Den øvrige familie var det anden gang.

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, knudk422021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser