Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Virkelig god mad og drikke. Men middel betjening. ”
Anmeldelse af Je t'aime

Je t'aime
Reservér bord
2
ons. 12/8
20:00
nr. 297 af 2.820 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Fransk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Det indre Vesterbro
Anmeldt 6. juli 2020 fra mobile enheder

Virkelig god mad og drikke.
Bare synd at tjeneren var virkelig uopmærksom, og ingen situationfornemelse have.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Katrine G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 158 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2020 fra mobile enheder

Super hyggeligt sted med smagfuld retter,dejlig vin og betjening i top
Vi anbefaler stedet og selvfølgelig kommer vi igen

Dato for besøg: januar 2020
Tak, StellaC1630
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. december 2019

Skøn lille restaurant, fransk stil og hyggelig. God atmosfære, sød betjening. Lækre retter, (desværre et) men, retterne er simpelthen for små. Jeg vil være mæt, når jeg går ud af døren 400 kroner fattigere... men som sagt, det smager skønt! Tre stjerner bliver her i systemet oversat til gennemsnitlig. Je t'aime er meget bedre end gennemsnitlig, blot lidt nærige med portionerne...

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, alenbaek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2019

Fin og hyggelig restaurant med masser af plads indenfor - og maden var bestemt glimrende, rigelig og i den grad meget fransk.

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ChrAnkerstjerne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 fra mobile enheder

Vi besøgte denne hyggelige restaurant med ren Pariseratmosfære. Menuen er ikke stor, men det var smagen og kvaliteten af retterne derimod. Vi fik smørstegt havtaske og coq au vin, der smagte fantastisk. Personalet var venligt og serviceminded. Kan anbefales. Det er ikke sidste gang vi besøger Je t’aime.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, nicolaih38
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Je t'aime, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Je t'aime? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering