Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Kjeld P
Præstø, Danmark

Et godt og billigt hotel i København

Anmeldelse af Hotel Loeven
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 9. jan. 2020
Hotellet er beliggende på Vesterbrogade, tæt på Københavns Hovedbanegård. Værelset som vi fik lå mod gården og var derfor meget roligt. Pænt værelse med bord, 2 stole og køleskab samt et godt badeværelse. Virkelig godt til prisen. Der var et køkken til rådighed på etagen neden under, men det benyttede vi ikke. Der ligger en 7-Eleven overfor, hvor man kan købe morgenbrød og frisklavet kaffe.
Dato for ophold: december 2019
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
948 kr.
    1.623 kr.
2.4 km fra Hotel Loeven
Vis flere hoteller i København
Anmeldt d. 14. oktober 2019

et sjovt hotel,en venlig receptionist,med hurtig betjening,værelset var rent og pænt og med et totalt nyrenoveret badeværelse ,imponerende til en pris af 650kr. for en nat,til den pris kommer vi gerne tilbage næste gang vi skal til københavn

Værelsestip: værelse mod gården
Dato for ophold: oktober 2019
    • Søvnkvalitet
2  Tak, Torben S
Anmeldt d. 27. april 2019

Vi var fire voksne der i påsken og det vil ikke gentage sig. God beliggenhed og fine senge, men så er det også sagt. Indtjekningen var total kaotisk og meget langtrukken, det ene værelse var ikke klar, vi blev mødt af en uvenlig og meget forvirret dame, der talte så gebrokkent dansk at vi knap kunne snakke med hende. Vi undrede os over at hun forlangte cpr nummer af os alle, der har vi aldrig før prøvet på danske hoteller. Hotellet er nedslidt og lidt dyrt i forhold til kvaliteten, men også kun 2 stjerner. Så vi vælger noget andet næste gang

Dato for ophold: april 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værelser
Tak, Helle C
Anmeldt d. 29. marts 2019

Vi var ærlig talt ikke imponerede!

Jeg booker i god tid hjemmefra, og på hjemmesiden ser hotellet virkelig fint ud med gode værelser. Prisen synes jeg heller ikke er helt billig - 1200 kroner for en overnatning i december. Men vi tager det, fordi det ser lækkert ud, og så har det en central placering.

Vi får af vide, at vi kan tjekke ind fra kl. 15, og cirka 15.30 ankommer vi til hotellet. Det er "kaos", med hotelpersonale, der ikke rigtig snakker dansk, og nogle kvinder, der står foran os og forsøger at tjekke ind. Det kan de dog ikke, da de ikke er færdige med rengøringen endnu, og det samme gør sig gældende for os; vi må gå ud og drikke en kop kaffe, og så komme tilbage. Vi bliver også tilbudt at vente i hotellets lille køkken, men det gider vi ærlig talt ikke, da der ikke er meget plads, og der allerede er mennesker der.

Vi kommer tilbage, og nu er vores værelse heldigvis klart. Vi bliver noget overraskede da vi kommer ind, for det ser meget mindre ud ind på billederne og meget mindre "luksuriøst". Vi har ikke forventet det store, men synes alligevel ikke, at 1200 kroner, som vi har givet, er det værd. Sengene er til den bløde side, men dog fine og der virker også ok rent på værelset. Der hører et køkken til, som man må bruge, men dette virker ikke særlig rent.

Der er en udluftning, der larmer helt sindssygt, og det gør den mere eller mindre natten igennem - lidt forstyrrende. Ellers er der dog ok stille, indtil om morgenen, hvor man godt kan høre, hvad der forgår på de andre værelser.

De lå dejlig centralt, men til 1200 kroner synes jeg ikke det er pengene værd, og en anden gang vil jeg nok prøve at finde noget andet.

Dato for ophold: december 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Emma A
Anmeldt d. 4. december 2018 fra mobile enheder

Rigtig god beliggenhed.
Pænt og rent.
God service
Lidt små værelser, men det kan man kun forvente, når det ikke koster noget særligt.
Der mangler dog lige muligheden for at kunne få en kop morgenkaffe, uden at skulle over i seven-elleven lige overfor.

Dato for ophold: december 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Kirstein74
Anmeldt d. 30. juli 2018 fra mobile enheder

Dejligt lyst og rent værelse med privatbadeværelse. Eneste minus ved vores ophold var, ar der blev alt for varmt om natten.
Vi boede på hotellet i en weekend, så det var ikke muligt at ha’ vinduerne åbne uden at blive vækket af de festglade mennesker.

Kirken overfor fungerede perfekt som vækkeur, da det spillede hver morgen klokken 8.

Kan varmt anbefales til par og vennegrupper.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par