Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Incredibile!!”
Anmeldelse af Da Salvo

Da Salvo
Reservér med
Spar op til 30 %, når du reserverer online *
Da Salvo er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 119 af 2.928 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 9 $ - 45 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Frederiksberg
Beskrivelse: Da Salvo er et pizzeria i underetagen med siddepladser og takeaway (det er ikke muligt at reservere bord i pizzeriaet) og et trattoria (restaurant) ovenpå, med en fast menu udvalgt af Salvo. Vi står for kvalitet, autencitet og god mad, hvor maden har hovedrollen. Stemningen er hyggelig og servicen er god.
Anmeldt 15. juli 2017 fra mobile enheder

Utrolig dejligt personale, fantastisk service og fuldstændig fantastisk mad. Vi glæder os meget til at komme tilbage!

Dato for besøg: juli 2017
2  Tak, mettent
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (296)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 297 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2017 fra mobile enheder

Lækker mad og vin på restauranten. betjeningen var i top og vi glæder os allerede til at komme tilbage igen.

Dato for besøg: juli 2017
2  Tak, mcemz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2017

Københavns bedste pizza - jeg er meget kræsen med pizza og denne her på Da Salvo var virkelig fantastisk. Har også fået kokkens menu ved anden lejlighed og den var også virkelig god. Maden er meget autentisk.

Dato for besøg: juni 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, Sofie A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2017 fra mobile enheder

Det er bestemt et af de bedste pizzeriaer i københavn og jeg kan kun anbefale stedet, hvis man alligevel er i området og har lyst til pizza! Personalet er utrolig søde.

Dato for besøg: juni 2017
2  Tak, juliemF5961QU
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2017 fra mobile enheder

Kan varmt anbefale da salvo. Super betjening uden de store dikkedare. Lækker mad og masser af value for money. Skønt sted og super lækker mad.

Dato for besøg: juni 2017
2  Tak, Ulrik M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Da Salvo, kiggede også på

Frederiksberg, København
København, Sjælland
 

Har du været i Da Salvo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering