Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer kigger på dette hotel
Booking.com
129 US$
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
128 US$
Se tilbud
Trip.com
115 US$
Se tilbud
Priceline129 US$
Hotels.com128 US$
getaroom.com163 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.444)
Filtrer anmeldelser
3.448 resultater
Medlemsvurdering
1.236
1.506
477
144
85
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.236
1.506
477
144
85
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
21-26 af 3.448 anmeldelser
Anmeldt d. 19. juli 2022

Dejligt hotel god placeret. Dejlig personale samt godt morgenbord. God respons på teknisk fejl. Derudover blev vi opgraderet
Kan anbefales og tæt på broen til Islands Brygge
Dejlig område ved vandet

Dato for ophold: juli 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Scaniarr500
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 13. juli 2022

Dejligt hotel, centralt beliggende, men i rolige omgivelser.
Der er flere transportmuligheder inden for kort afstand. bus 200m, S-tog 500m, havnebus, 500m. så man kan komme nemt og hurtigt rundt i København herfra.
Store fine og lyse værelser.
Personalet er altid venlige, glad og hjælpsomme.

Dato for ophold: juli 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, cn356
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. juni 2022

Er netop hjemvendt efter endnu et super ophold på copenhagen Island .. kan kun sige at alt klapper og er i orden på dette hotel. Helt i top er personalets venlighed og service. Er blevet vores foretrukne hotel når vi tager et par dage til hovedstaden.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, jspschober
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anne Louise Poulsen, General Manager hos Copenhagen Island, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juli 2022

Kære gæster
Mange tak for jeres flotte feedback - og for jeres loyalitet. Det glæder os meget at høre, at I nød opholdet hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen retur, når turen igen går til København.
Anne Louise Poulsen, General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juni 2022

Jeg boede i executive værelse med balkon. Dejligt at kunne sidde på balkonen og nyde morgen og aften. Roomservice var helt perfekt. Kunne godt ønske mig at safetyboks var lidt større :-) Dejlig restaurant og terrasse.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Piaseverinkrejci
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 12. juni 2022

Hyggeligt og dejligt ophold, med rolig og afslappende atmosfære. Der er relative lydtætte værelser, hvilket gør man ikke kunne hører trafikken fra gade, ej heller de andre værelser. Dejlig morgenmadsbuffet, med stort udvalg af madvarer, samt forfriskende og kolde drikkevarer.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, lchris106797
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser