Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (932)
Filtrer anmeldelser
932 resultater
Medlemsvurdering
436
354
99
31
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
436
354
99
31
12
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 932 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2016 fra mobile enheder

Det er virkelig pænt og alt er i god økologi stil på den lækre måde. Værelset var ikke stort, men lækkert og pænt, og en himmelseng er over standard. Romantisk og hyggeligt. Bus lige udenfor døren og ellers i gå afstand til mad, drikke og bar.
Kommer igen.

Overnattede: juli 2016, rejste som par
Tak, Claus D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2016 fra mobile enheder

Vi boede 2 voksne og 2 børn (8 og 5 år).
Super hotel og fantastisk service, på den afslappet fede måde.
Så skal man helt ned i gear så vælg et Guldsmede hotel.
Foruden den afstressende stil, bliver du møg forkælet med et morgenbord der byder på alt hvad du kan ønske dig, og så lige lidt mere til.
Husk at booke en parkeringsplads i gården

Overnattede: juni 2016, rejste med familie
Tak, kevema
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2016 fra mobile enheder

Dejligt hotel, der lever op til beskrivelsen. Dejligt værelse, skøn morgenmad og meget venligt personale . Det ligger skønt og med adgang til dejlige København. Vi havde et værelse på 5. Sal ud mod vejen og det fungerede rigtig godt. Kan helt klart godt anbefale dette hotel :)

Overnattede: februar 2016, rejste med venner
Tak, Henriette J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2016 fra mobile enheder

Vi havde to nætter her, en veninde weekend i Kbh, kunne ikke have en bedre base.
Fine, rene værelser, med dejlige øko cremer og shampoo til fri afbenyttelse.
Morgenmaden er frisk lavet, lidt af det hele, og selvfølgelig er det hele økologisk.
Indretningen er med sjæl og stil, sengen og dynen er dejlige, og man slapper af & føler sig godt tilpas her.
Det kan varmt anbefales.

Overnattede: februar 2016, rejste med venner
Tak, RieHSandvig_Bornholm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2015 fra mobile enheder

Vores ophold på dette dejlige hotel var værdigt for både konger og baroner. Skønt skønt skønt. Dejligt personer som servicere med et smil på læben. Værelset super og beliggenhed i toppen. Fuld valuta for pengene. Vi ses igen

Overnattede: december 2014, rejste som par
Tak, kubbi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser