Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.548)
Filtrer anmeldelser
1.548 resultater
Medlemsvurdering
563
702
204
56
23
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
563
702
204
56
23
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.548 anmeldelser
Anmeldt d. 10. maj 2020

Hyggeligt og stilfuldt hotel med super god service hele vejen rundt. Man føler sig meget velkommen på hotellet og personalet virker imødekommende og fagligt dygtige. Det er en oplevelse at være i selskab med de danske designere, og det giver en speciel og hyggelig atmosfære.

Dato for ophold: maj 2020
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, heidivadmand
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jeppe Mu, Direktør hos Hotel Alexandra, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden

Tak for din positive tilbagemelding – Det sætter jeg stor pris på og jeg glæder mig til at dele den med mine kollegaer.

Det ville glæde os at byde dig velkommen tilbage til Hotel Alexandra.

Mange hilsner

Jeppe - Hotel Alexandra

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. januar 2020 fra mobile enheder

Endnu engang har jeg haft fornøjelsen af at bo på dette centralt beliggende hotel ved Rådhuspladsen. Hele hotellet og værelser er smukt udsmykket med danske klassiske design møbler det i sig selv er en oplevelse. Super venlig personale

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, LarsHorn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelAlexandraCph, PA to General Manager hos Hotel Alexandra, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. januar 2020
Google Oversæt

Dear Lars,

Thank you very much for taking the time to review your stay – this means a great deal to us.
We are excited and happy to know that we were able to make your stay with us an enjoyable one.

We do hope we will have the great pleasure of welcome you back soon.

Thank you

Best Regards

Nicolai
Hotel Alexandra

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. november 2019 fra mobile enheder

Et super dejligt hotel i hjertet af København. Skønt med sådan et andet hjem med varme og super service, hvor kunden altid er i centrum. En tidslomme af mangfoldighed og klassisk dansk design møblement i lobby og på de forskellige værelser. Hvilket designerværelse får jeg mon næste gang? Endnu en gang tak for en dejlig weekend.

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 454janel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelAlexandraCph, PA to General Manager hos Hotel Alexandra, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. november 2019

Kære Jane,

Mange tak for at du tog dig tid til at vurdere dit besøg på Hotel Alexandra. Det glæder mig meget, at du var tilfreds med opholdet og at du kunne lidt vores lille tidslomme af klassisk dansk design.
Du er altid mere end velkommen til at gå ind på vores hjemmeside, der kan man se alle vores værelser og du kan kigge nærmere på de specifikke værelser som er dedikeret til én designer.

Du er selvfølgelig også velkommen til at at kontakte os, hvis der er et værelse du særligt kunne tænke dig at bo på, så skal vi se om vi kan assisterer.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Tak.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. september 2019

Hotellet er spækket med danske designmøbler, som gør det til en særlig indretnings-oplevelse at bo der. Værelset jeg havde var en fin størrelse (ordinær dobbelt værelse) og især var badet super fint. Morgenmaden skuffende og kedelig. Jeg forstår aldrig hvad der får (her) morgenmad-personalet til åbenlyst at være mere optaget af deres indbyrdes samtaler og rygningen ude på gaden, end at være opmærksomme på gæsterne. Vist nok også eneste gang jeg har oplevet, at der ikke blev sagt "tak og havde en god dag, håber du har nydt opholdet" da jeg checke ud. Beliggenheden er super, men det er der så mange hoteller som har i KBH, så det vinder hotellet ikke rigtig så meget med. Ergo: Er du interesseret i dansk design, vil det nok være sjovt for dig at bo her. Er du mere til lækker spændende morgenmad, nærværende personale - ja så kan du finde et andet sted, som ligger lige så godt, og som imødekommer det ønske

Dato for ophold: september 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, AnneAgerbo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelAlexandraCph, PA to General Manager hos Hotel Alexandra, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. september 2019

Kære Anne,

Tusind tak for din feedback, den er vi meget glade for og noget vi tager meget seriøst.
Det er dejligt at høre værelset og badet var super fint og vi sætter stor pris på din anerkendelse af alle vores danske designmøbler, som er kernen i oplevelsen her på hotellet.

Vores gæsteservice er noget vi vægter meget højt og noget vi normalt får gode tilbagemeldinger på. Den oplevelse som du beskriver, lyder desværre ikke som vores normale standard.

Som førnævnt er gæsteservice en af vores top prioriteter og jeg tager din feedback med videre og deler den med vores personale.

Mvh.
Nicolai

Hotel Alexandra

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. juni 2019 fra mobile enheder

Jeg kan varmt anbefale hotel Alexandra. Min bedre halvdel og jeg overnattede der en enkelt overnatning med vores mindste søn på 6 måneder.
God service og alt var klar ved ankomsten. Værelsernes indretning mes designmøbler gør værelserne hjemlige og hyggelige.

Dato for ophold: maj 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, jacob_chr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnnaHotelAlexandra, PA to General Manager hos Hotel Alexandra, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. juni 2019

Kære Jacob

Mange tak for din positive anmeldelse og de varme anbefalinger.

Vi er glade for at høre, at I alle tre følte jer godt hjemme blandt de danske møbelklassikere og blev taget godt i mod af vores gode receptionister.

Kom endelig igen en anden gang!

Venlig hilsen
Anna, Hotel Alexandra

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser