Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personer kigger på dette hotel
Booking.com
111 US$
Se tilbud
Expedia.com
103 US$
Se tilbud
Agoda.com
94 US$
Se tilbud
Hotels.com103 US$
Priceline114 US$
getaroom.com131 US$
Vis 17 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.370)
Filtrer anmeldelser
4.372 resultater
Medlemsvurdering
1.158
1.937
801
295
181
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.158
1.937
801
295
181
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
31-36 af 4.372 anmeldelser
Anmeldt d. 1. maj 2022

Værelse og overnatning var fint og levede op til forventningerne.
Morgenmaden var overbooket, der var tomme fade og ikke nok service og mange borde blev ikke ryddet for beskidt service mens vi var i frokoststuen. Maden var middel, men vi opgav helt at få kaffe og te, da køen var alt for lang.
Der stod altid folk og røg lige udenfor hotellets hovedindgang hvilket resulterede i lugtgener i receptionen og ankomsthallen.

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Inger S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 29. april 2022

Desværre er sengetøjet ikke i orden. Dynen er for tung, og puden for hård, formentlig fordi den er fyldt med kunststof jeg vil meget gerne have en blødere hovedpude og en lettere dyne i fremtiden. Det må være muligt at gøre med et mi nimum af indsats.

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 911albert
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. april 2022

Billigt og godt placeret men meget skrabet oplevelse. Ok men kedelig morgenmad. Meget lidt plads. Strygejern i kælderen men kun et til hele hotellet så der kan være kø. Venligt personale. Ingen træningsrum.
Hvis man bare skal bruge en seng for natten så er det Ok.

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, kmdskh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 20. april 2022

Wakeup I Borgergade er en god option til den mindre pengepung. Værelserne er meget små men mangler intet. Klimaanlægget kunne være bedre, hvis du er følsom er stedet ikke til dig. Personalet er venligt og hjælpsomt.

Dato for ophold: april 2022
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 198rolande
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. april 2022

På tur med de unge mennesker, så den centrale placering var perfekt for vores oplevelser. Alt var nemt og organiseret, fin pris og rigtig god behandling af det venlige personale.
Lidt støj fra gaden om natten, men det er naturligt med den beliggenhed. :-)

Dato for ophold: april 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, ConnieV808
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser