Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Dansk Jødisk Museum
fra 21,04 US$
Flere oplysninger
København Card
854 anmeldelser
fra 67,38 US$
Flere oplysninger
fra 885,13 US$
Flere oplysninger
Anmeldelser (274)
Filtrer anmeldelser
274 resultater
Medlemsvurdering
108
96
45
19
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
108
96
45
19
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 274 anmeldelser
Anmeldt d. 3. maj 2017

Denne meget spændende bygning indeholder en udstilling om den jødiske historie i Danmark - meget fint opbygget.

Dato for oplevelse: juni 2016
1  Tak, ybs76
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. marts 2016

Et rigtig fint lille Museum, der kort fortæller historien om de danske jøder. Dog kunne jeg godt tænke mig lidt mere information

Dato for oplevelse: april 2015
Tak, kristofferbrinchl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Christian Y, Museumsinspektør hos Dansk Jødisk Museum, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2016

Kære Kristoffer

Tak for din anmeldelse og dit besøg - vi er rigtig glade for, at du synes om museet. Jeg håber, vi ser dig igen en anden gang.

Nu ved jeg ikke, hvilken information du savnede, men vi vil altid gerne forbedre os - også på dette punkt. Derfor har vi bl.a. en app undervejs, som skal bringe flere af de spændende fortællinger fra den dansk jødiske kulturarv frem.

Med venlig hilsen
Christian Juul Yssing
Museumsinspektør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. september 2014 fra mobile enheder

Ej sikke en spændende og smuk og skræmmende oplevelse at se dette museum. Vi har gået en stor forståelse og kærlighed til de jøder i dette land og jeg elsker historien som musseum fortæller. Dette er et musseum som man skal se og det amen med ens børn.

1  Tak, Heidi Moesgaard L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. juni 2012

Selve bygningen indeni var meget imponerende med de lyse trægulve og de skæve vinkler der symbolisere jødernes op og nedgang i Danmark.

1  Tak, Dorthe T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. februar 2012

Det er altid interessant at få viden om et folks historie. Den jødiske historie er helt speciel og meget tankevækkende.

1  Tak, sara1109
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser