Denne meget spændende bygning indeholder en udstilling om den jødiske historie i Danmark - meget fint opbygget.
Et rigtig fint lille Museum, der kort fortæller historien om de danske jøder. Dog kunne jeg godt tænke mig lidt mere information
Kære Kristoffer
Tak for din anmeldelse og dit besøg - vi er rigtig glade for, at du synes om museet. Jeg håber, vi ser dig igen en anden gang.
Nu ved jeg ikke, hvilken information du savnede, men vi vil altid gerne forbedre os - også på dette punkt. Derfor har vi bl.a. en app undervejs, som skal bringe flere af de spændende fortællinger fra den dansk jødiske kulturarv frem.
Med venlig hilsen
Christian Juul Yssing
Museumsinspektør
Ej sikke en spændende og smuk og skræmmende oplevelse at se dette museum. Vi har gået en stor forståelse og kærlighed til de jøder i dette land og jeg elsker historien som musseum fortæller. Dette er et musseum som man skal se og det amen med ens børn.
Selve bygningen indeni var meget imponerende med de lyse trægulve og de skæve vinkler der symbolisere jødernes op og nedgang i Danmark.
Det er altid interessant at få viden om et folks historie. Den jødiske historie er helt speciel og meget tankevækkende.