Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt spisested”
Anmeldelse af Cafe Ørstrup - LUKKET

Cafe Ørstrup
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 24 $
Køkkener: Dansk
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 8. december 2016

Vore yndlings spisested i København, et hyggeligt lille sted til en frokost væk fra byens larm.
God betjening og virkelig god og hjemmelavet smørrebrød.

Dato for besøg: november 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, vernerdamgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (129)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 129 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2016 fra mobile enheder

Jeg spidser næsten hverdag der. De er så venlige og sød og maden er altid god.
If you are new try the flæskesteg sandwich ❤️

Dato for besøg: august 2016
Tak, theoandreea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016 fra mobile enheder

Et af mine favoritsteder i København til et hurtigt måltid mad. Deres flæskestegssandwich er den bedste i byen. Man bliver mere end mæt.....

Dato for besøg: juli 2016
Tak, 408henrik_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016 fra mobile enheder

Jeg kom forbi med en udenlandsk veninde, der gerne ville prøve noget 'typisk dansk' og det fik hun. Det var lige som det skulle være og stykkerne er STORE!
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Meridion
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2016 fra mobile enheder

Lækkert og dejligt sted med en god atmosfære. Jeg kan varmt anbefale at besøge Café Ørstrup :) Jeg har været stamgæst og har nydt komme her til både kaffe og frokost.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Mikkel J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Ørstrup, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering