Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“vi var 5 venner og spise på turesen”
Anmeldelse af Restaurant Turesen

Restaurant Turesen
nr. 665 af 2.806 Restauranter i København
Køkkener: Dansk
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 28. august 2020

det var en super oplevelse fantastik mad og super og sød betjening i hyggelige lokaler det kunne ikke være bedre. vi kommer tilbage . carl. bille .

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, F1511ZBanneb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 63 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2020

Skønneste og hyggeligste frokostrestaurant. Vi var 6 venner, og fik en skøn frokost, super sød og frisk betjening. Jeg har booket til min kone, det skal hun opleve.
Jan Rasmussen

Dato for besøg: august 2020
Tak, H3810HWjanr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020

Det er den dårligste mad vi har fået , alt var dårligt !
ringe kvalitet på alt .
Troede en deal var så man kunne få lyst til at komme igen .
Men nej vi kommer ikke igen og vil ikke anbefale andre at gøre det .

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 714birthea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Det var 4. gang men bestemt IKKE den sidste, at vi spiste her og kan varmt anbefale restauranten.

Conni & Finn Fryd Petersen

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Finnemand
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020

Da vi så vinduerne ude fra som ikke havde været pudset i lang tid, var vi ved at gå
Men vi havde fået en deal i gave, så vi valgte at gå ind
Vi blev meget overrasket over maden og betjening
Det hele smagte godt og betjeningen var super

Dato for besøg: juni 2020
Tak, dorteo2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Turesen, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Turesen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering