Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fin brunch”
Anmeldelse af Frenchy

Frenchy
nr. 58 af 2.857 Restauranter i København
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Indre By
Anmeldt 10. juli 2020

brunch serveres på skiffer plade på fransk maner, så umiddelbart ret kedelig ud , men æg var fint, ost, skinke brød, marmelade, frugt alt med fin smag , juise friskpresset , tror jeg,. alt var overaskende godt. Kaffe i glaskopper bliver hurtigt kold, og serveringen uengageret , langsom.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, malwin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (239)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 239 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 fra mobile enheder

Et hyggeligt sted. Vi fik deres brunch, der nok egentlig mere minder om en udvidet morgenplatte - men lækker. Vi blev mætte uden at gå derfra med ondt i maven. Et rigtig godt morgenmåltid. Kaffen er lidt dyr, da der ikke er mulighed for genopfyldning. Deres limonade smager godt, men virker også en smule dyre.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, k_lindholm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2020 fra mobile enheder

Så dejlig brunch lille hyggelig fransk cafe. Fandt på Trip Advisor og det var helt perfekt. Hjemmelavede franske crepes. Mums.

Dato for besøg: februar 2020
2  Tak, kamilla0
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2020 fra mobile enheder

Et rigtig hyggeligt sted med en meget lækker brunch. Det er ok at betale kaffe /the separat, men en opfyldning synes jeg havde været på sin plads.

Dato for besøg: januar 2020
2  Tak, regitzel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2019

Vi sad ved et lille cafébord udenfor caféen på Store Kongensgade i dejligt solskin og nød en godt afkølet flaske rosé samt en traditionel Croque Monsieur. Begge ansatte var franske, men talte også dansk.

Dato for besøg: september 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, fm-duc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Frenchy, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Frenchy? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.