Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“velsmagende frokost”

Restaurant Paafuglen/Tivoli
nr. 564 af 2.843 Restauranter i København
Prisklasse: 12 $ - 35 $
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Det indre Vesterbro
Anmeldt 8. august 2021

4 stykker smørrebrød , med god smag i rare omgivelser med udsigt til plænearealet.
en del af fornøjelsen er at se verden spadsere forbi

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, malwin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (425)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 425 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2020 fra mobile enheder

venlig og flink serviceminded personale, vi fik flæskesteg og en burger, begge dele serveres med smil og sjov. smagte rigtig godt . helt sikkert et besøg værd

Dato for besøg: november 2020
2  Tak, 607jimj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2020

Vi bestilte bord til kl. 17, og kom præsis til tiden. Vi fik et godt vinduesbord og bestilte 2 bøffer med fritter og bearnaise. Samt nogle mørke øl. Alt var helt ok, også servitrissen som gjorde det godt.

Dato for besøg: oktober 2020
3  Tak, Scanshow
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2020

Den hyggelige restaurant Paafuglen var nærmest tom til frokost denne dag, men der var fint alligevel.
Frokostkortet er ikke så stort men der er både platter og smørrebrød samt lidt varmt, f.eks. en burger. Også børneretter.
Vi var 7 (5 voksne og 2 børn) og vi fik udmærket mad og god service. Specielt smørrebrøddet gjorde indtryk, meget flot.
Så alt var fint, priserne i den høje ende.

Dato for besøg: oktober 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, Klynge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Vi holdt guldbryllup i Påfuglen i Tivoli.
Alt var perfekt.
Rummet med plads til 26 var virkelig hyggeligt og bordet var smukt dækket.
Lige fra start følte vi os godt behandlet.
Den kvindelige tjener gav service ud over det sædvanlige, og så var hun glad og smilende. Maden var dejlig og delikat anrettet.
Afslutningen af en dejlig dag fik vi med et festligt fyrværkeri fra plænen.
Tak til alle i Påfuglen.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Pensionist B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Paafuglen/Tivoli, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Paafuglen/Tivoli? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering