Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magnetisme på italiensk”
Anmeldelse af Ché Fè Trattoria

Ché Fè Trattoria
Reservér bord
Bookatable
nr. 47 af 2.829 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 42 $ - 94 $
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Julelukket 23-27 december Velkommen hjem til Danmarks mest økologiske trattoria – og velsagtens mest italienske spisested. For her smager maden vitterligt som i Støvlelandet, med alt hvad det betyder af humor, anarki og respekt for råvarerne. Vi elsker traditionerne men hylder ligeledes de tidssvarende tendenser, som også er en del af det moderne Italien. Du vil derfor blive mæt, overrasket og ikke mindst glad ved at besøge Ché Fè, hvor det gammelkendte begreb Casa Mia har søgt tilflugt fra alle pseudo’erne og lever i bedste velgående.
Anmeldt 28. januar 2020

Efter flere besøg på restaurant Che Fe kan jeg roligt kalde dette madsted for magnetisk. En afvekslende serie af små og lækre, men mættende retter bliver serveret som en kulinarisk kavalkade. Alt er økologisk dyrket, kød, fisk og grøntsager i en
yderst velsmagende symfoni. Værten er italiener, men taler fint dansk og er god til at forklare, hvor vinen kommer fra og hvorfor det fx hedder Folio 61. Serveringen er uden dikkedarer og strittende lillefingre. God ambiance, når de husker at skrue ned for musikken.

Hans Kragh-Jacobsen

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Discover43189118433
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
che-fe-borgergade, Ejer hos Ché Fè Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. februar 2020

Kære Hans
MILLE GRAZIE for din flotte anmeldelse og for at du vælger at besøge os igen og igen! Vi sætter rigtig stor pris på at have dig som gæst og vi håber på at kunne give dig mange flere gode oplevelser. Kærlig hilsen Alessandro og team


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (621)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

14-18 af 621 anmeldelser

Anmeldt 16. december 2019

Vi kom igen og fik igen en sublim oplevelse. 12 serveringer er en lækker smagssymfoni, men man bliver også mæt!
Autentisk italiensk og en dejlig personlig betjening.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Moeller47
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
che-fe-borgergade, Ejer hos Ché Fè Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. februar 2020

Grazie mille
Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse. Du skal være meget velkommen en anden gang!
Saluti Alessandro og team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. december 2019

God betjening rigtig dejlig og smagfuld mad til fornuftige priser, absolut et besøg værd, vi kommer igen

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, MrGatz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
che-fe-borgergade, Ejer hos Ché Fè Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. februar 2020

Hej! Vi er rigtig glade for I havde en god aften. Vel mødt en anden gang:-) Vh Alessandro og team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. november 2019

Vi føler os hjemme hver gang vi er på Che Fe. Dejligt at blive genkendt og modtaget som venner af huset. Che Fe's antipasti er delikate og velsmagende og samtidigt smukt serveret.
Pasta og risotto fås ikke bedre andre steder. Heller ikke i Roma.

Dato for besøg: november 2019
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med restauranten
Tak, Charlotte Borup J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
52katrineg, Gæsteansvarlig hos Ché Fè Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. november 2019

Kære Charlotte
Tusind TAK for dine fine ord, de varmer helt utroligt meget❤️. Det er en stor ære at have jer som gæster og vi føler os priviligeret at give jer gode oplevelser hos os. Stor kram fra os

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. oktober 2019

Service var rigtig god. Maden var også lækker. Dog er priserne meget høje ift. hvad man får. Portionerne er små. Vin er meget meget dyrt - et glas rødvin 150 kr.

Dato for besøg: september 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Andrea H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
alessandro j, Ejer hos Ché Fè Trattoria, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. oktober 2019
Google Oversæt

Dear Andrea
Thank you for your time sending us your review and we highly appreciate you enjoyed the service and dinner, thank you.
You can find all our prices of wine by the glass on the first page of the wine menu. Our wine prices are from 80,- for a glass of our house wine up to 150,- per glass for our older vintages (Vintages: 2012, 2013, 2014 and 2015).
We import organic, natural wines directly from unique italian niche producers therefore our price of the more expensive wines by the glass are a bit above average wine prices. Our intention with the wines is to give you a special experience with wines that are truly unique.
Regarding our menu prices it is certainly more worth it to select our menus where you can choose 8 servings for 345,- or 12 servings for 495,-. These prices are half the price of a michelin star restaurant experience. Since we are recommended in the michelin guide, gambero rosso guide and Marchio Q guide we do think our prices reflect the level of quality you receive. You are more than welcome to send us your precise reasons why the quality did not correspond to the price. Send us an email at: mail@chefe.dk
Kind regards


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Ché Fè Trattoria, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i Ché Fè Trattoria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering