Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kedelig oplevelse”
Anmeldelse af Joe & the Juice

Joe & the Juice
Restaurantoplysninger
Anmeldt 30. januar 2020 fra mobile enheder

Vi var 5 personer som fik lidt at drikke før en rejse, og for første gang er jeg blevet skuffet over en kop varm kakao.
Den var efter min og sønnens vurdering tale om en tynd kop kakao med en trist smag.
De øvrige fik nogle yderst velsmagende juice.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Lars K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 135 anmeldelser

Anmeldt 18. februar 2019 fra mobile enheder

Velsmagende juice, men oplevelsen blev desværre ødelagt af, at medarbejderen der tilberedte juicen, ikke benyttede handsker. Det er simpelthen for ulækkert. Gider ikke have ødelagt ferien af dårlig hygiejne.

Dato for besøg: februar 2019
Tak, larsolek2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Stefan S, Responsable relations clients hos Joe & the Juice, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. februar 2019
Google Oversæt

Hi Lars,

We are really sorry to hear about this disappointing experience that you've had at our store, CPH Airport terminal 3. It's our highest priority to ensure a great experience for all guests. It's clear that we didn't succeed with that in this instance, and from your description here, we completely understand. We will contact our management in Copenhagen and have them check further up on this and address the issues with our team. We understand that this must have been frustrating for you as a guest. However, we are hopeful that we can welcome you again for a much better experience on another occasion in the future.

If you have any further concerns or questions, please feel free to reach out via care@joejuice.com

Best,
Stefan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. november 2018 fra mobile enheder

Deres mad og juice er super lækker, men på restauranten var der møj beskidt. Spurte om de gad komme at tørre bord af. Fik bare et nik.
Der kom først en da vi næsten var færdig med at spise og begyndte at tørre af og tømme skraldespande samme tid og med de handsker på som han lige havde lavet mad med.
Håber han skifter den inden han igen laver mad.

Dato for besøg: november 2018
Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Stefan S, Gérant hos Joe & the Juice, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. november 2018
Google Oversæt

Hi Torben,

We are terribly sorry to hear about this unfortunate experience that you've had at our store. We strive to always give our guests a great experience, and it's clear from your description that we didn't succeed with that in this instance. I will ask our management to address this with our team asap. We understand that this must have been frustrating for you as a guest, and we apologize for that. In spite of this, we hope that we can welcome you again on another occasion in the future for a much better experience.

Best,
Stefan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. februar 2018

Jeg elsker at sidde dette sted, hvor det summer af forventningens glæde til en dejlig ferie. Betjeningen er ok , alt efter hvad tid på dagen det er.

Dato for besøg: januar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, preben l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2018 fra mobile enheder

I ankomsthallen bestilte jeg 1 sandwich men da juicerne havde mere travlt med at snakke med kendis venner end lave min mad fik jeg en knækbrøds agtig sandwich med minimalt fyld. Måtte bede ham smøre tunsalaten ud frem for blot at lave 2 små kugler midt på brødet. Har aldrig fået så tør og kedelig en “sandwich” til så mange penge 56kr. Var fan af Joe før, men syntes det er blevet for smart og service niveauet er generelt dårligt i kæden. ØV.!

Dato for besøg: januar 2018
Tak, 496catrines
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Stefan S, Guest Relations Manager hos Joe & the Juice, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. januar 2018

Hej Catrine,

Det er jeg meget ked af at høre! Har du mulighed for at skrive en email til mig på care@joejuice.com med yderligere info omkring dato og tidspunkt for dit besøg? Så vil jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe, samt at få ledelsen til at øge deres fokus på dette.

Mvh Stefan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Joe & the Juice, kiggede også på

København, Sjælland
Kastrup, Tårnby Kommune
 

Har du været i Joe & the Juice? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering