Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
125 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 07/10/21
Book nu, betal under opholdet
Priceline
125 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 07/10/21
Trip.com
108 $
Se tilbud
eDreams125 $
Agoda.com125 $
Hurb126 $
Vis 12 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.296)
Filtrer anmeldelser
1.296 resultater
Medlemsvurdering
491
562
162
51
30
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
491
562
162
51
30
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 1.296 anmeldelser
Anmeldt d. 15. november 2020

Det var en rigtig god oplevelse at bo på Avenue Hotel - hvor man bliver mødt af positivt og serviceminded personale. Jeg vil helt sikkert vende tilbage uanset om det er i en privat- eller arbejdsmæssig sammenhæng.

Dato for ophold: november 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, lkalstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iselin Asphaug, Gæsteservice/reception hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. november 2020

Kære Lkalstrup,

Mange tak for at du har taget dig tid til at give os din feedback.

Det er utroligt dejligt at læse andmeldelser som din. Vi takker mange gange.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage til os, uanset om det er privat eller arbejdsmæssing.

Ha' en god dag!

Bedste hilsner,
Iselin Asphaug
Lobby & Bar Manager
Avenue Hotel Copenhagen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. oktober 2020

For det vi skulle i Kbh, var beliggenheden perfekt. Skøn seng og fint værelse men opgradering til superior dobbelt værelse var ikke pengene værd. Værelset lugtede meget indelukket. Det trak temmelig meget fra vinduerne.

Dato for ophold: oktober 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, klyhne406243
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iselin Asphaug, Gæsteservice/reception hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. november 2020

Kære Klynhne406243,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stort pris på!

Vi er kede af at der lugtede på værelset, men vi takker dig for at du har gjort os opmerksom på det.

Det glæder os meget at høre at du I har haft et godt ophold og vi ser frem til at byde dig velkommen igen på Avenue Hotel.

De bedste hilsner,
Freya Sinding
General Manager
Avenue Hotel Copenhagen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. oktober 2020 fra mobile enheder

På Frederiksberg ligger dette ‘gamle’ hotel lidt gemt og overset. Men Avenue Hotel er absolut helt i orden, og har både charme og sjæl. Selvom værelserne ikke er helt nye, så er det rent, pænt og med hjemlig hygge. Reception, bar-område og den udendørs lounge oser af hygge og man får bare lyst til at slå sig ned. Imødekommen personale og smilende betjening.
Så 4 gode stjerner fra os.

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste som par
3  Tak, IvanS641
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iselin Asphaug, Gæsteservice/reception hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. november 2020

Kære IcanS641,

Mange tak for din detaljeret og motiverende anmeldelse. Alle anmeldelser, positivt eller mindre positivt, er et vigtigt redskab for os - til hele tiden at optimere vores produkter, services og koncepter.

Det glæder os at høre at du I har haft et godt ophold og skønt at høre om historien, jeg kan se at I sætte pris på det.

Vi ser frem til at byder jer velkommen igen på Avenue Hotel.

Rigtig god dag,

De bedste hilsner,
Freya Sinding
General Manager
Avenue Hotel Copenhagen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. oktober 2020

Uprætentiøst ældre hotel, centralt placeret: der er gratis parkering for gæsterne i aflåst gård og trods den centrale placering ganske roligt (bed om et værelse mod gården). Standarden er overskuelig, men fornuftig til den rimelige pris.

Dato for ophold: oktober 2020
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Erik K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iselin Asphaug, Gæsteservice/reception hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. oktober 2020

Kære Erik K,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stort pris på!

Det glæder os meget at høre at du I har haft et godt ophold og vi ser frem til at byde dig velkommen igen på Avenue Hotel. Det må siges at vi ikke har gratis parkering I garden, - det koster 215 per døgn at parkere I vores aflåse gård, som det også står skiltet med I garden og i lobbyen.


De bedste hilsner,
Freya Sinding
General Manager
Avenue Hotel Copenhagen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. september 2020

Alt ved det her hotel er i orden. Især set i lyset af pris. Har været forvist til andre hoteller her i Corona-perioden, så utroligt dejligt at vende tilbage til Hotel Avenue. Tak for en helt igennem god oplevelse - som sædvanligt.

Dato for ophold: september 2020
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, 883lk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iselin Asphaug, Gæsteservice/reception hos Avenue Hotel Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. oktober 2020

Kære 8831lk,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stort pris på!

Det glæder os meget at høre at du I har haft et godt ophold og vi ser frem til at byde dig velkommen igen på Avenue Hotel.

De bedste hilsner,
Freya Sinding
General Manager
Avenue Hotel Copenhagen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser