Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Nette T

Middelmådigt

Anmeldelse af Wittrup Motel
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 9. jun. 2024
Der var noget forvirring vedr vores reservationer, da vi havde booket 50’er værelser, men var blevet tildelt “familieværelser”

Gode parkeringsforhold, vi kunne holde med vores amerikanerbiler lige udenfor værelserne.

Værelserne vi fik var nr 53 og 52, de var begge meget slidte, med synlige pletter på gulvtæpper og vægge. Der lå et bette stykke sæbe til hver sammen med et lille og stort håndklæde.

Hyggelig diner med stemning, personalet var serviceminded og behagelige.
Morgenkomplet var fint, men det virker underligt at rugbrød, toast, pålægschokolade mm er pakket i film.

Vi kunne have boet midt i København
for samme beløb som vi gav
- 2346 kr pr par for to overnatninger inkl morgenkomplet.

Næste gang vælger vi et andet sted.

Stedet overlever udelukkende pga deres gode diner, samt de håndværkere der overnatter på stedet.
Dato for ophold: juni 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
13.7 km fra Wittrup Motel
Bar/lounge
Vis flere hoteller i København
Anmeldt d. 14. februar 2024

Blev taget sødt imod i reception både ved ind og udtjekning.
Motellet virker som små rækkehuse som er bygget sammen i lange rækker.
Selvom man tager et dyrt eller billigt værelse er værelserne ens, bortset fra tapetseringen. De dyre værelser er selvfølgelig mere hyggelige. Men rummelig pænt rummelige. og dertilhørende stort badeværelse. Forstår bare ikke, at der er 2 håndsæbe man selv skal pakke ud og ingen sæbe til at gå i bad i. Det helt store minus er, der er vanvittig lydt. Så det er umuligt for mig, at sove der uden ørepropper. Har boet her ofte i forbindelse med mit arbejde.

Værelsestip: Få et værelse så langt væk fra Roskildevej som muligt
Dato for ophold: februar 2024
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, godmadnu
Anmeldt d. 29. august 2023 fra mobile enheder

Fin seng, dyner og hovedpuder. Men værelset lugtede indelukket/kælder. Gulvtæppet var slidt og gammelt.
Bruseren var god, fint tryk.
Dejlig at kunne parkere lige ude foran.
Morgenmad (mod ekstra betaling) var også god 👍😊
Vi bad om en barneseng, og den stod klar på værelset.
Sød receptionist.

Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Ramundsen29
Anmeldt d. 20. februar 2022 fra mobile enheder

Sjov oplevelse!
Boede på et classic 50’s triple (1 enkeltseng 1 dB seng). Smukt værelse 🌟 fint badeværelse, dejlige senge, dejlige dyner og puder.
Motellet ligger ud til Roskildevej og den kan man godt høre når der kommer en lastbil men vi hørte intet hele natten eller lørdag morgen.
DEJLIG morgenmad, Sød betjening.
STOR VÆRDI FOR PENGENE! vi kommer igen!! 💓

Værelsestip: Man kan parkere foran værelset. Husk at bestille bord i dineren hvis man skal spise under ophold.
Dato for ophold: februar 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 217rikken
Anmeldt d. 13. september 2021 fra mobile enheder

Vi betalte lidt ekstra for at få et værelse renoveret tilbage til gammel amarikansk stil. Det var sjovt med fint, gyseligt tapet, tæpper og møbler 😄
Badeværelset lille med meget dårligt vandtryk. Der er ikke andet på badeværelset end 2 små stykker indpakkede sæber. Jo en toiletrulke med 12 blade tilbage.. OG 3 håndklæder. Ingen gulvmåtte eller bare en bette hylde i brusekabinen Hårtørrer er der heller ikke , ingen tekoger eller noget som helst andet. Desværre lugtede der grimt fra brusekabinen som var en smule stoppet. Den ene sengelampepære kunne ikke tændes.
Den unge fyr i receptionen gav mig straks en ny pære og et håndklæde. Viste sig at den store tunge seng skulle flyttes og ledningen sættes i en stikkontakt bag sengegærdet og vupti lyste den gamle pære.
Ved morgenmaden var vi ikke registreret som havende morgenmad incl. Da vi fortalte, at vi HAR bestilt og betalt fik vi straks lov til at spise. I det hele taget var alle de unge mennesker vi stødte på søde, venlige og servicemindede.
Morgenmaden var fin med gode kvalitetsting,sp man kunne rigeligt blive mæt.

Værelsestip: Sjovt at prøve de nyrenoverede værelser i gammel stil. Særlig hvis man har rejst en del i USA. De koster lidt ekstra.
Dato for ophold: september 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, brittspurre63
Anmeldt d. 25. august 2021

Pænt og rent værelse men lugtede noget indelukket og blev noget køligt ud på aftenen......
Morgenmaden minimal rundstykkerne meget hårde og ost i begrænset udvalg.
Der er bestemt plads til forbedringer.

Dato for ophold: august 2021
    • Renlighed