Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
116 US$
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Priceline
116 US$
Se tilbud
Trip.com
105 US$
Se tilbud
Expedia.com116 US$
Hotels.com116 US$
ZenHotels.com117 US$
Vis 17 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (537)
Filtrer anmeldelser
537 resultater
Medlemsvurdering
107
215
135
61
19
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
107
215
135
61
19
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 537 anmeldelser
Anmeldt d. 26. december 2022

Stille og rolig sted med fin betjening
Fin stemning og stadig lidt gammel stemning på den gode måde
Imødekommende og hjælpsom personale, der på en naturlig og positiv måde hjælper til rette
Fin udsigt fra 4.sal.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, annahundahl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 8. december 2022

Som skrevet i den interne kvalitets opfølgning - efter 100 ophold føles det næsten som at komme hjem ...altid et smil i Danmarks bedste reception / morgenmads personale . Anbefaler det klart til forretnings overnatninger .

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Frank B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 21. november 2022

Arrogant receptionist, der ikke en gang gider at anvise parkeringsforhold.
Vi bliver sendt på en ‘wild goose chase’ efter parkering, til trods for at der står i bookningsbekræftelsen, at der er gratis parkering inkluderet.

Meget tarveligt værelse til prisen, utætte vinduer med meget træk.

Dato for ophold: november 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, ltqv8j0k00
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. oktober 2022

Vi havde en fantastisk overnatning på hotellet.
Ved ankomst blev vi modtaget af en virkelig service minded kvindelig receptionist.
Dejligt stille værelse med en god seng.
Vil uden tvivl komme igen....

Dato for ophold: oktober 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 107dmo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. oktober 2022

Pris, kvalitet og komfort går hånd I hånd, tæt på alting og alligevel roligt og komfortabelt. Bestemt anbefalelsesværdigt med kvalitetet I orden, behagelig atmosphere og mulighed for ekstra kolonariske oplevelser luge om hjørnet.

Dato for ophold: oktober 2022
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, pnjdk68
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser