Anden gang vi overnattede, vi valgte denne gang værelse på øverste etage, efter at vi sidste gang oplevede noget støjpræget værelse tættere på gaden. Super venligt personale, de var hurtige til at hjælpe min søn ved morgenmaden hvis der var noget han ikke kunne finde ud af. Vi fik først nej til at få tømt vores skraldespand fordi vi ikke havde bestilt rengøring, men viste sig det var personale der lige var startet, og erfaren kollega fik det hurtigt ordnet.
Fine værelser med lille balkon og lige nede ad gangen fra lounge og morgenmad. Ingen larm fra gangen, kun meget lidt fra gaden, så rolig en overnatning som man kan forvente lige ved siden af Rådhuspladsen en lørdag aften. Få minusser, seng og puder lidt for faste til vores smag, noget larmende udluftning og klassisk trangt badekar med bruser, frem for rigtig bruser. Til gengæld er alt vi kom efter i gåafstand eller let tilgængeligt med metro/bus. Vi var i både Royal Arena, Zoologisk have og på Sightseeing, og alt kørte bare super med transport, og tæt på kæmpe udvalg af spisesteder når man kom træt hjem om aftenen.
Ud fra pris og placering er det så tæt på perfekt som det kan blive. Vi kommer gerne igen.