Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
283 $
178 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
153 $
137 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
198 $
179 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Restaurant
  • Roomservice
Annex Copenhagen(København)(Meget for pengene!)
206 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
Wakeup Copenhagen, Borgergade(København)(Meget for pengene!)
164 $
141 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
66 Guldsmeden - Guldsmeden Hotels(København)(Meget for pengene!)
137 $
129 $
Official Site
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Besparelsesbesked! 12 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 12 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 146 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

189 $
167 $
Official Site
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Tivoli Hotel(København)
259 $
221 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Generator Copenhagen(København)(Meget for pengene!)
144 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
508 $
473 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Anmeldelser (1.325)
Filtrer anmeldelser
1.325 resultater
Medlemsvurdering
217
526
373
137
72
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
217
526
373
137
72
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
34-39 af 1.325 anmeldelser
Anmeldt for 11. marts 2018

Bestilte en burger til værelset, fik en fantastisk burger lige som bestilt. God betjening og servicen i top - kort tid fra bestilling til udlevering.
Bestilte en special øl også, synd den serveres i alm. Glas

Overnattede: marts 2018, rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, clau0402
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LineSydhavnen, Shift Leder hos Scandic Sydhavnen, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2018

Kære clau0402.

Tak for din fine feedback. Vi er glade for at du fik en fantastisk burger serveret med god betjening.
Vi beklager at ølet ikke blev serveret i et andet glas men jeg håber at den smagede som den skal ligevæl.

Du er meget velkommen tilbage til os.

Med venlig hilsen
Veronika
Shift Leader/front desk

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 10. marts 2018

Virkeligt godt ophold - meget venligt personale - og generelt supergodt sted - stor imødekommenhed for særlige ønsker - vi er meget tilfredse og bruger helt sikkert hotellet igen næste gang - og flere gange.

  • Overnattede: marts 2018, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, jtylle
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LineSydhavnen, Shift Leder hos Scandic Sydhavnen, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2018

Kære jtylle.

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Det lyder godt at i har haft et godt ophold hos os og kunne lide vores service.

Vi håber på at få byde jer velkomne igen.

Med venlig hilsen
Veronika
Shift Leader/front desk

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 6. marts 2018

Fint hotel, hvor især den game afdeling af hotellet er ved at være lidt slidt, men der er altid god betjening og fine forhold omkring hotellet og som sædvanlig god morgenmad, og så er der gratis parkering, så er et godt hotel hvis man kommer i bil til København.

Værelsestip: Gratis parkering, og få evt. værelse væk fra vejen, hvis man vi have vinduet åbnet.
  • Overnattede: februar 2018, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, poolesen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LineSydhavnen, Shift Leder hos Scandic Sydhavnen, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. marts 2018

Kære poolesen.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide vores service og morgenmad og håber på at du vil besøge os igen.

Med venlig hilsen
Veronika
Shift Leader/front desk

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 19. februar 2018

Alt var godt og Dejligt, dog kunne vi ikke få varmen til at fungere så det var svært at få varmen efter en lang gå tur. Morgen bordet lækkert bredt udvalg gid service dejlig med parkerings mulighed lige ved hotellet

  • Overnattede: februar 2018, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Nakskovit
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LineSydhavnen, Shift Leader hos Scandic Sydhavnen, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. februar 2018

Kære Nakskovit.

Tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at du kunne lide vores hotel men beklager at varmen ikke virkede godt. I disse tilfælde skal du kontakte receptionen så prøver vi at finde en løsning.

Vi håber du vil besøge os igen.

Med venlig hilsen
Veronika
Shift Leader/front desk

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 7. februar 2018 fra mobile enheder

Hotellet kan hjertelig anbefales hvis man skal besøge København og især hvis man gør det med en hund. Hotellet er imødekommende over for hunde og man føler sig velkommen med sit kæledyr.
Værelser kunne trange til renovation men det kan være det kun er dem som er egnet til kæledyre, der er i dårligere stand.
Super lækker morgenmad- stort udvalg til alle også kræsne. Eneste minus- kaffe kunne godt være af bedre kvalitet.
Et stort hotel- god beliggenhed og anonymitet med muligheden at møde folk fra hele verden.

Overnattede: februar 2018
Tak, KasiaDerewicz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LineSydhavnen, Gæsteansvarlig hos Scandic Sydhavnen, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. februar 2018

Kære KasiaDerewicz

Tusinde tak for din anmeldelse og feedback for dit ophold på Scandic Sydhavnen.

Vi er rigtig glade for at hører I har haft en god oplevelse hos os, både dem med to og fire ben,

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen

Hilsen Line

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser