Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.250)
Filtrer anmeldelser
1.250 resultater
Medlemsvurdering
372
639
184
39
16
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
372
639
184
39
16
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
57-62 af 1.250 anmeldelser
Anmeldt d. 14. november 2014

Rolig og rent hotel med godt morgenmad. Der er, hvad man skal bruge på værelset, uden at det er luksus. Morgenmaden er super god. Bruger dette hotel igen og igen, når ophold i København kalder. Ligger så tæt på hovedbanegården, så det er let at nå alle dele af hovedstaden på kort tid.

Dato for ophold: november 2014
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, FinnT56
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte M, Front Office Manager hos Best Western Hotel Hebron, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. november 2014

Tusind tak for den flotte anbefaling. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang du er i byen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. september 2014

Bruger altid dette hotel når jeg overnatter i København, enten i arbejds- eller privatregi.
Hotellet er meget centralt placeret og tæt ved alting. Indcheckning er altid hurtig og præcist, man får en følelse af at være hjemme.
Venligt personale og værelserne er hyggelige.

Morgenmaden er næsten det bedste, nyder at være på hotellet.

Parkeringspladser til bilen er næsten altid det største problem, men lykkedes altid efter lidt søgen og det må man jo forvente i centrum.
Glæder mig allerede til næste gang

Dato for ophold: december 2013
Rejsetype: Rejste som par
Tak, BNN1967
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte M, Front Office Manager hos Best Western Hotel Hebron, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. september 2014

Tusind tak for anmeldelsen. Vi nyder at have mange stamgæster på hotellet, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang du skal til København.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. september 2014

Hotel Hebron har vi besøgt sidste gang 21-24/8, men ikke for sidste gang.
Dejlige rummelige pæne og vel-rengjorte værelser med behaglige senge og alt hvad man behøver på et hotel-ophold.
Hotellet er beliggende meget centralt til tog/busser, tivoli, strøget, ja hele byen er bare lige udenfor. Samtidig er der meget rolig og ingen støj.
Morgenmads-restauranten har alt hvad man kan ønske sig og alt er friskt. Skøn og hyggelig gårdhave med møbler og parasoler og flot beplantning :-)
Personalet er bare i en klasse for sig, altid venlige og smilende, uden at det virker påtaget. Meget hjælpsomme når vi har spurgt om noget. Både i restauranten, rengøring og receptions-personalet er medvirkende til vi kommer igen til foråret, når næste tur går til København.
Ole Henriksen vil have klaret beskrivelsen med 3 ord: I LOVE IT :-)
Nyd en frokost eller middag hos Frk. Barners Kælder lige ved siden af. Det er godt dansk mad.
På gensyn Hotel Hebron

Dato for ophold: august 2014
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
3  Tak, Hanne H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte M, Front Office Manager hos Best Western Hotel Hebron, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. september 2014
Google Oversæt

Thank you for taking the time to write a detailed describtion of your stay at the BEST WESTERN Hotel Hebron.
It is true that our rooms vary a lot. It is one of the charming things about our hotel that the rooms are not all alike. We do make improvements all the time, and next year as well as this year renovation of bath rooms are planned.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. september 2014

Weekend i København - super hotel, dejlig rent, hyggeligt og super service. Gode værelser, skøn lille baggård til aftenhygge med kaffe eller en kold øl. Super dejligt morgenkomplet. Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: august 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, MogensogInger
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte M, Front Office Manager hos Best Western Hotel Hebron, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2014

Tak for jeres anmeldelse her på Trip Advisor. Jeg er glad for at I havde et godt ophold. Det er rart at høre at I benyttede vores lille gårdhave til at slappe af og få lidt forfriskninger.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. august 2014

Fin service, dejlig morgenmad, rent hotel hele vejen igennem. Meget venligt personale som hjælper på enhver måde, ser opgaverne som udfordringer og ikke problemer. Behagelig stemning på hele hotellet - hyggelig gård til at slappe af i.

Dato for ophold: august 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Lars L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte M, Front Office Manager hos Best Western Hotel Hebron, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2014

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at du fik en service i topklasse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage næste gang du skal til København.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser