Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.00 - 15.00
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Visit Carlsberg
København Card
838 anmeldelser
fra 74,68 $
Flere oplysninger
fra 41,94 $
Flere oplysninger
fra 44,56 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.734)
Filtrer anmeldelser
2.734 resultater
Medlemsvurdering
867
1.088
534
183
62
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
867
1.088
534
183
62
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
27-32 af 2.734 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juni 2016

Det mest iøjnefaldende pt er at der er mange nye ting i gang, men det kræver tålmodighed at nå frem via gps.en

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Petrovitch1939
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Louise B, Projektkoordinator hos Visit Carlsberg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. juli 2017

Kære Petrovitch1939, Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at skrive om os. De bedste hilsner Louise Bøving

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. juni 2016

Det er nemt at nyde en øl, jeg troede dog ikke det var så kompliceret at fremstille den. Vi fik rundvisning i de gamle museums bygninger af en meget dygtig guide, der kunne svare på alverdens mærkelige spørgsmål og fortælle mange gode historier om Carlsbergs oprindelse. Jeg vil anbefale en guidet tur. Vi fik en hyggelig menu i gården efter rundvisningen, med "øl smage pakken" til.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, René N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. juni 2016 fra mobile enheder

Skønt sted at besøge en fredag eftermiddag med masser af gode øl og lidt at spise . Det er simpelthen et dejligt område at gå rundt på der er masser at se på måske lidt dyrt men det er der jo så meget der er. Kommer gerne igen

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Kim Storm H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. april 2016 fra mobile enheder

Søndag eftermiddag godt brugt på Visit Carlsberg. Missede guided tour og tog turen selv. Interessant og informativt og afslutning m smagsprøver ikke at kimse af. Eneste aber dabei, at vi ikke kunne tage smagsprøver med, da de skal nydes 'on location'.

Dato for oplevelse: februar 2016
Tak, ipa811
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. marts 2016

I efterårsferie var vi på en hyggetur på Carlsberg, 2 voksende og et barn...Jeg synes de havde lavet et godt pogram for børn og barnlige sjæle...der var både skattejagt, ansigtsmaling, rundvisning og tur med en gammeldags bryggervogn... Det er en sjov og dejlig dag hvor vi kom trætte hjem :)

Dato for oplevelse: oktober 2015
Tak, Maria R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser