Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 08.00 - 17.00
Gem
Book på forhånd
Hvorfor skal du booke på TripAdvisor?
  • Højdepunkter for turen og hele turplanen
  • Let online reservation
  • Laveste garanterede pris
Flere oplysninger
  
oversat af Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring København
fra 21,10 $
Flere oplysninger
Copenhagen Card
697 anmeldelser
fra 62,30 $
Flere oplysninger
fra 17,20 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (523)
Filtrer anmeldelser
523 resultater
Medlemsvurdering
219
218
71
12
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
219
218
71
12
3
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 523 anmeldelser
Anmeldt d. 18. oktober 2017

15.10.2017. Højmesse kl 10. Adgang til tårnet. Gratis kirkekaffe/te efter gudstjenesten.
Thorvaldsens skulpturer er alene besøget værd. Kirkens kor og organisten var en fremragende oplevelse,

Dato for oplevelse: oktober 2017
Tak, clemensenbodil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. september 2017

Vor Frue Kirke er meget enkel og smuk. Der er lige nu et projekt, hvor der er forskellige mennesker der læser højt og du kan sætte dig ned og lytte en stund. Museet var lukket, men en sød ung kvinde lukkede dørene op og vi fik lov til selv at gå rundt og opleve den flotte udstilling Vor Frue Kirke og Reformationen! Kan varmt anbefales.

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, Elsebeth H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. august 2017

Denne kirke ligger midt i København C
Der er forskellige arrangementer i løbet af ugen, Specielt om aftenen.
Kronprinsparret blev gift der.
Smuk kirke

Dato for oplevelse: august 2017
Tak, Zerpentine
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. juni 2017

Vor frue Kirke i København er genopbygget ikke i røde sten, som de andre af vor frue kirker, men i en kedelig uinspirerende sten. Men hvis man går oven på er historien hvorfor den netop ser ud som den gør. Det er rigtig spændende læsning. Et spændende besøg.

Dato for oplevelse: juni 2017
Tak, Tove H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. februar 2017

Endnu et besøg i Københavns Domkirke, for bl.a. igen at nyde Thorvaldsens Kristusfigur, som er verdensberømt - vist især i mormonkredse (?) - er fantastisk flot. Men samtlige apostle og den knælende dåbsengel - (placeret i koret) med dåbsfadet i hænderne er alle fantastiske skulpturer fra Thorvaldsens hånd.
Flot stor rummelig Kirke, der absolut er et besøg værd.

Dato for oplevelse: februar 2017
Tak, Karen K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser