Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Book på forhånd
  
Sådan kan du opleve Botanical Gardens (Botanisk Have)
fra 26,70 $
Flere oplysninger
Madtur i København
224 anmeldelser
fra 133,10 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.075)
Filtrer anmeldelser
2.075 resultater
Medlemsvurdering
1.017
803
221
27
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.017
803
221
27
7
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
13-18 af 2.075 anmeldelser
Anmeldt d. 8. december 2017

Et af mine yndlingsteder i København - en oase gemt inde i byen. Vil du have afslapning og ro, så finder du nærmest ikke et bedre sted. En park hvor folk ikke kommer ind for at larme, men hvor der er behageligt og en naturlig respekt for stedet.

Dato for oplevelse: december 2017
Tak, Alecji
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. oktober 2017 fra mobile enheder

Botanisk Have i København er en smuk oase lige midt i storbyen. En tur i haven - og Palmehuset især - kan varmt anbefales alle årstider - hver årstid har sin charme med smukke blomster og arter.
Palmehuset er i øvrigt meget insta-egnet med reflektioner i bassinet foran

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, Christina_Hammer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. oktober 2017

Altid lækkert at komme i botanisk have, der er masser at se for både børn og voksne. Palme huset er fantastisk smukt og er et besøg værd.

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, SarahBergen33
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. oktober 2017

Skøn, velholdt oase midt i København på en del af de tidligere volde. Her må ikke medbringes cykler eller hunde, så det er et virkelig fredeligt sted, når man er til fods. Her er altid meget at se, og stedet er ideelt for en gåtur eller til en stund på en af de mange bænke. Der er en café med rigtig god kaffe fra Illy.

Dato for oplevelse: oktober 2017
Tak, Lene R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. september 2017 fra mobile enheder

Botanisk have er så absolut en af vores yndlings oaser I det pulserende København. Ingen årstider er uinteressante i botanisk have. Så træk stikket ud et par timer og besøg dette fantastiske sted.

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, Sutskounited
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser