Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Personlig favorit”

Botanical Gardens (Botanisk Have)
Book på forhånd
Flere oplysninger
26,55 $*
og derover
Kystudflugt: Hop-On Hop-Off-bustur i København...
nr. 26 af 349 aktiviteter i København
Udmærkelsescertifikatet
Flere oplysninger om seværdighed
Oplysninger om seværdighed
Gebyr: Nej
Anbefalet besøgsvarighed: 2-3 timer
Anmeldt 8. december 2017

Et af mine yndlingsteder i København - en oase gemt inde i byen. Vil du have afslapning og ro, så finder du nærmest ikke et bedre sted. En park hvor folk ikke kommer ind for at larme, men hvor der er behageligt og en naturlig respekt for stedet.

Dato for oplevelse: december 2017
Tak, Alecji
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.076)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

14-18 af 2.077 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2017 fra mobile enheder

Botanisk Have i København er en smuk oase lige midt i storbyen. En tur i haven - og Palmehuset især - kan varmt anbefales alle årstider - hver årstid har sin charme med smukke blomster og arter.
Palmehuset er i øvrigt meget insta-egnet med reflektioner i bassinet foran

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, Christina_Hammer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2017

Altid lækkert at komme i botanisk have, der er masser at se for både børn og voksne. Palme huset er fantastisk smukt og er et besøg værd.

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, SarahBergen33
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2017

Skøn, velholdt oase midt i København på en del af de tidligere volde. Her må ikke medbringes cykler eller hunde, så det er et virkelig fredeligt sted, når man er til fods. Her er altid meget at se, og stedet er ideelt for en gåtur eller til en stund på en af de mange bænke. Der er en café med rigtig god kaffe fra Illy.

Dato for oplevelse: oktober 2017
Tak, Lene R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 29. september 2017 fra mobile enheder

Botanisk have er så absolut en af vores yndlings oaser I det pulserende København. Ingen årstider er uinteressante i botanisk have. Så træk stikket ud et par timer og besøg dette fantastiske sted.

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, Sutskounited
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Botanical Gardens (Botanisk Have), kiggede også på

Frederiksberg, København
 

Har du været i Botanical Gardens (Botanisk Have)? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering