Besøgte restauranten med 15 kolleger. Vi havde booket deres 2 timers all-inclusive menu.
Forretterne var af svingende kvalitet. Chicken Wings supergode, chips ret ligegyldige, friteret risotto decideret underligt.
Burgerne, som stedet ellers tidligere har vundet priser for, var fuldstændig fantasiløse og langt fra dem, som man for år tilbage vandt 'Byens Bedste Burger' for, endda flere år i træk.
Drikkevarerne, som også var en del af all inclusive, blev serveret i kander ved bordene og var ok.
Besøget fik dog en kedelig afslutning, for præcis to timer efter vores ankomst kom tjeneren til vores borde og sagde pænt Tak For I Dag. Bevares, det er ingen skam at gå, når man bliver smidt ud. Og sådan oplevede vi det!
Vi har fuld forståelse for, at 2 timers All Inclusive naturligvis betyder 2 timers All Inclusive, og at vi derfor ikke kunne få mere mad og drikke udleveret efter de 2 timer. Men at man ikke fik lejlighed til at tømme de kander, som tjenerne allerede havde skænket og sat frem, ja at man faktisk ikke engang fik lov at tømme sit glas, er simpelthen for usselt. Drikkevarerne i kanderne kan jo ikke serveres for andre gæster, så restauranten kan kun kassere dem - der er dermed ingen forskel for dem på, om vi drikker dem, eller de hælder dem i kloakken. Og vores selskab sad mutters alene i restaurantens gårdhave, ligesom størstedelen af de indendørs borde stod ledige denne tirsdag middag. Så det var bestemt heller ikke fordi, der stod andre og ventede på at overtage pladserne, at vi blev 'smidt ud'.
Når vi lige havde betalt 6000 kroner for frokost, var det alt i alt en rigtig ærgerlig måde at slutte besøget af på.
Vi kommer ikke tilbage - hverken som firma eller som privatpersoner.